Güncel Windows 10 ISO Dosyası

networm

Hectopat
Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı gibi en güzel Windows 10 ISO dosyasını arıyorum. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum konusundan indirdiğim ISO dosyası üzerine 3-4 kere güncelleme aldım temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Windows 10'u İndirin bu adresten indirdiğim taktirde en güzel hali iner mi yoksa yine üstüne güncelleme gelir mi temiz kurulum sonrası?

Cevabımız için teşekkür ederim. 90-120 gün arasında düzenli olarak temiz kurulum yapıyorum. 2 3 ay içerisinde büyük çaplı bir güncelleme gelecek mi Windows 10 üzerine bunu merak ediyorum.

Yanlış Bilgilendirme
Cevabımız için teşekkür ederim. 90-120 gün arasında düzenli olarak temiz kurulum yapıyorum. 2 3 ay içerisinde büyük çaplı bir güncelleme gelecek mi Windows 10 üzerine bunu merak ediyorum.
SSD kullanıyorsanız, o kadar çok temiz kurulum yapmayın. Disk birleştirme de yapmayın. Disk birleştirme zamanlamasını kapatın. Yoksa SSD ömrü kısalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…