C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 GTA 5 indirmek için Epic Games'i indirdim dosya kurulduktan sonra açtığım zaman güncelleme ekranında kalıyor. Silip yükledim onarmayı denedim ne yaptıysam olmadı saatlerdir bununla uğraşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
GTA 5 indirmek için Epic Games'i indirdim dosya kurulduktan sonra açtığım zaman güncelleme ekranında kalıyor. Silip yükledim onarmayı denedim ne yaptıysam olmadı saatlerdir bununla uğraşıyorum.
Çözüm C C Calwssia 23 Şubat 2025 C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Engine\Config\Windows WindowsEngine.ini son satıra "[Launcher] ForceNonSslCdn=false" bunu yazarak çözdüm sorunumu. Yutka46 dedi: Silip Microsoft Store'dan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 kurup üzerine Atlas OS kurdum sanırım o yüzden Microsoft Store açılmıyor veya Windows Update ile alakalı da olabilir.
C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Engine\Config\Windows WindowsEngine.ini son satıra "[Launcher] ForceNonSslCdn=false" bunu yazarak çözdüm sorunumu. Yutka46 dedi: Silip Microsoft Store'dan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 kurup üzerine Atlas OS kurdum sanırım o yüzden Microsoft Store açılmıyor veya Windows Update ile alakalı da olabilir.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.996 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Silip Microsoft Store'dan indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Engine\Config\Windows WindowsEngine.ini son satıra "[Launcher] ForceNonSslCdn=false" bunu yazarak çözdüm sorunumu. Yutka46 dedi: Silip Microsoft Store'dan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 kurup üzerine Atlas OS kurdum sanırım o yüzden Microsoft Store açılmıyor veya Windows Update ile alakalı da olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Engine\Config\Windows WindowsEngine.ini son satıra "[Launcher] ForceNonSslCdn=false" bunu yazarak çözdüm sorunumu. Yutka46 dedi: Silip Microsoft Store'dan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 kurup üzerine Atlas OS kurdum sanırım o yüzden Microsoft Store açılmıyor veya Windows Update ile alakalı da olabilir.