Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.877 Çözümler 12 31 Mart 2021 #1 Güncelleme ile güncelleme ön izlemesi arasındaki fark nedir?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mart 2021 #2 Börtü Böcük dedi: Güncelleme ile güncelleme ön izlemesi arasındaki fark nedir? Eki Görüntüle 949853 Genişletmek için tıkla... Adı üstünde önizlemesi. Tam versiyon değil anlamında diye düşünüyorum.
Börtü Böcük dedi: Güncelleme ile güncelleme ön izlemesi arasındaki fark nedir? Eki Görüntüle 949853 Genişletmek için tıkla... Adı üstünde önizlemesi. Tam versiyon değil anlamında diye düşünüyorum.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.877 Çözümler 12 31 Mart 2021 #3 Aorus dedi: Adı üstünde önizlemesi. Tam versiyon değil anlamında diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle düşünmüştüm ama ya değilse.
Aorus dedi: Adı üstünde önizlemesi. Tam versiyon değil anlamında diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle düşünmüştüm ama ya değilse.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 1 Nisan 2021 #4 Börtü Böcük dedi: Evet bende öyle düşünmüştüm ama ya değilse. Genişletmek için tıkla... Bence düşündüğünüz gibi değil daha tam çıkmamış olarak düşünüyorum, yani Sosyal'de nasıl konu açarken önizleme'ye basıp bakıyorsak onun gibi düşün. Kurmana bence gerek yok diye düşünüyorum çünkü tam hali gelmemiş.
Börtü Böcük dedi: Evet bende öyle düşünmüştüm ama ya değilse. Genişletmek için tıkla... Bence düşündüğünüz gibi değil daha tam çıkmamış olarak düşünüyorum, yani Sosyal'de nasıl konu açarken önizleme'ye basıp bakıyorsak onun gibi düşün. Kurmana bence gerek yok diye düşünüyorum çünkü tam hali gelmemiş.