ByGreen Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün sizden bir konu hakkında yardım talep edeceğim. Pc'deki eski sürücüleri bulup, yeni sürücüleri download etmeyi sağlayan bir program önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2014
Merhaba arkadaşlar, bugün sizden bir konu hakkında yardım talep edeceğim. Pc'deki eski sürücüleri bulup, yeni sürücüleri download etmeyi sağlayan bir program önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2014 #2 Murat5038 dedi: Kendiniz bulamıyor musunuz, her şeyi hazıra alıştınız? Genişletmek için tıkla... Genel sürücüleri güncelleyin piyasadaki programlara pek güven olmuyor.
Murat5038 dedi: Kendiniz bulamıyor musunuz, her şeyi hazıra alıştınız? Genişletmek için tıkla... Genel sürücüleri güncelleyin piyasadaki programlara pek güven olmuyor.
ByGreen Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #3 Ekran kartı için istiyorum da bir bulamadım ya, Amd'nin sitesine giriyorum işler çok karışık anlayacağın Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2014
Ekran kartı için istiyorum da bir bulamadım ya, Amd'nin sitesine giriyorum işler çok karışık anlayacağın
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2014 #4 Ekran kartınızın modelini ve işletim sisteminizin sürümünü bilmeden yanıt veremem.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Haziran 2014 #5 Güncelleme programlarını tavsiye etmiyoruz. Siz modeli veriyorsunuz, biz sürüyü veriyoruz. Anlaşıldı?
Güncelleme programlarını tavsiye etmiyoruz. Siz modeli veriyorsunuz, biz sürüyü veriyoruz. Anlaşıldı?