Güncelleme sonrası format atılmalı mı?

Merhabalar Samsung M20 telefonuma Android 10 güncellemesi geldi dün güncelledim telefona format atmama gerek var mı?
Bir üst sürüme güncelleme yapıldığı zaman format atıldığı zaman hata varsa ortadan kalkar ve performans katkı sağlar söyleniyor bu doğru mu?

Merhabalar Samsung M20 telefonuma Android 10 güncellemesi geldi dün güncelledim telefona format atmama gerek var mı?
Bir üst sürüme güncelleme yapıldığı zaman format atıldığı zaman hata varsa ortadan kalkar ve performans katkı sağlar söyleniyor bu doğru mu?
Bir nebzede olsa doğru. Önceki sürümlerde kalan kalıntı dosyaları sistemde bug, donma ve takılma gibi sorunlar yaratabiliyor. Hard reset tavsiye ederim.

Her büyük güncelleme sonrası format atarım ve atılmasını tavsiye ederim. Önceki sistemden kalıntılar olabiliyor. Nasıl ki Windows 10 büyük güncellemeler sonrasi temiz kurulum yapmak daha performanslı ise telefonda da aynısı geçerli

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı