Güncelleme sonrası sistem monitöre görüntü vermiyor

Mert Rakip

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimi sabahtan beri sıkıntısız kullanıyorum. MSI'ın Dragon Center uygulamasından güncelleme taratınca içinde AMD chipset de dahil birkaç güncelleme indirdim. Bunlar indikten vs. sonra bir anda Windows sisteminiz kapatılacak gibi bir uyarı gösterdi, zaten chipset indirdim, her türlü yeniden başlatacaktım sanırım onunla alakalı. Neyse bilgisayar kapandı açıldı, fanlar dönüyor, ışıklar falan geldi ama monitörde sinyal yok. Görüntü gelmemesi değil sorun, bilgisayara tuşla reboot atıp BIOS'a girmeye çalıştığımda da sinyal yok diyor. Ne olmuş olabilir nasıl düzelir bilen var mı?

Hocam, BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Muhtemelen düzelecektir.

Hocam bizzat başıma geldi. Chipset ve BİOS güncellemesi bulmuştu dragone center. Çözüm BİOS pilini çıkarıp 10 Dk sonra tekrar taakmak.

Hocam, BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Muhtemelen düzelecektir.

Hocam bizzat başıma geldi. Chipset ve BIOS güncellemesi bulmuştu Dragon'e Center. Çözüm BIOS pilini çıkarıp 10 Dk sonra tekrar taakmak.

Pil olayını bir deneyeceğm, çözülmezse tekrardan yazarım.

Güncelleme; Şu an ön panel bağlantılarının doğru olduğuna emin olmama rağmen ışıklar ve fanlar bile devreye girmiyor. Ne olduğunu anlamıyorum anakartın kendi uygulaması üzerinden güncelleştirme yaptım diye bilgisayar yandı mı yani

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…