Güncelleme sonrası yavaşlama

231981

Kilopat
Makaleler
1
Daha önce bu sorun yoktu. Gece KB5016688 ve KB5016592 numaralı güncellemeleri kurduktan sonra bu yavaşlama sorununu yaşamaya başladım. Bu güncellemelerden dolayı mı bilmiyorum sizlere sormak istedim. Brave tarayıcısı kullanıyorum. Özellikle de YouTube'da bir yorum yapacağım zaman ya da yapılan bir yoruma cevap yazacağım zaman harfler çok geç geliyor. Masaüstünde bir pencere falan açarken de kasarak geliyor sanki anlam veremedim çok iğrenç bir yavaşlama var sistem de. Ne yapabilirim sizce?

Ayarlar > Güncelleme > Güncelleme Geçmişi > Güncellemeleri Kaldır'dan sırayla kaldırmayı deneyin. Başka yapılabilecek bir şey yok gibi.

Ayarlar > güncelleme > güncelleme geçmişi > güncellemeleri kaldır'dan sırayla kaldırmayı deneyin. Başka yapılabilecek bir şey yok gibi.

Eki Görüntüle 1502450

Tam emin değilim güncellemeden dolayı mı oldu bilmiyorum ama bu şekilde kaldırınca da tam olarak silinmiyor yine de kalıyor sistem de.

Ayarlar > güncelleme > güncelleme geçmişi > güncellemeleri kaldır'dan sırayla kaldırmayı deneyin. Başka yapılabilecek bir şey yok gibi.

Eki Görüntüle 1502450

Sistemi 1-2 kere yeniden başlattıktan sonra kendine geldi şu an ben konuyu açtığım zamankinden daha iyi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…