Güncelleme yaparken "not compatible with your installed Graphics driver" hatası

Syropiel

Centipat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarı açtığımda işlemci güncellemesi gelmiş mi diye Radeon Software'ı açtım ama şöyle bir sorunla karşılaştım;

Sonrasında ileti kutusunun alt kısmındaki siteye baktım ve sitede bana Windows'un driverları otomatik güncelleme ayarını devre dışı bırakmam gerektiği söylendi bende kapattım. Az önce de AMD'nin sitesine girip driver yükleyecektim ama işlemci seçme kısmında şöyle bir not gördüm;

Benim de bilgisayarım laptop olduğu için OEM'mi? (OEM'in ne olduğunu bilmiyorum.) Yoksa adrenaline sürücüsünü mü indireceğimi bilemedim. Ayrıca OEM sürücülerinin nereden indirileceğeni bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Sistem özellikleri isterseniz atabilirim.

Laptop marka model alayım.
Şu an yüklü olanı DDU ile silin.
Sonra buradan indirin.
Verdiğim linkte eksik chipset var ise onları da yükler.

Marka Lenovo model 15ARH05 R7 4800H versiyonu. Ayrıca bir sorum var DDU ile kaldırmak tam olarak ne anlama geliyor? Normalce program ekle/kaldır yerinden silmektense?

Hocam merhaba ben de bu sorun tekrar oluştu da şimdi DDU ile kaldırdım verdiğiniz link çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz?

Hangi link çalışmıyor? Ona göre yeni link bulayım.
Hocam şu link çalışmıyordu; https://drivers.amd.com/drivers/ins...nalin-2020-22.2.3-minimalsetup-220224_web.exe ama çözdüm biraz oynayarak sonra kurdum yine programı bu seferde aynı hatayı verdi ve ayrıca sağ altta gizli simgeleri göster diye bir alanda Radeon'un simgesi 2 tane oluyor resmini çekebilirsem ekleyeceğim ve arada ekran siyah olup geri geliyor benim işlemcide sorun varsa garantiye vereceğim bir fikriniz var mı? 3. oldu çünkü oyunlara falan girmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…