kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 3 Ekim 2022 #1 Ben birkaç ay önce kaçak Redmi Note 10S almıştım aldığım sırada MIUI 12 vardı şuan MIUI 13 güncellemek istediğim için TWRP üzerinden güncelleme yapacağım ama TWRP yerine Mi Recovery açılıyor bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2022
Ben birkaç ay önce kaçak Redmi Note 10S almıştım aldığım sırada MIUI 12 vardı şuan MIUI 13 güncellemek istediğim için TWRP üzerinden güncelleme yapacağım ama TWRP yerine Mi Recovery açılıyor bunun bir çözümü var mı?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #2 TWRP üzerinden niye yapmak istiyorsunuz? Telefon üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #3 Umut Nas dedi: TWRP üzerinden niye yapmak istiyorsunuz? Telefon üzerinden güncelleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kaçak olduğu için IMEI gitme ihtimali var diye dedim.
Umut Nas dedi: TWRP üzerinden niye yapmak istiyorsunuz? Telefon üzerinden güncelleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kaçak olduğu için IMEI gitme ihtimali var diye dedim.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 kaanzzz dedi: Hocam telefon kaçak olduğu için IMEI gitme ihtimali var diye dedim. Genişletmek için tıkla... Direnç ile IMEI atildi ise IMEI gitmeyecektir, dert etmeyin. Tabii her cihaz için aynı değil.
kaanzzz dedi: Hocam telefon kaçak olduğu için IMEI gitme ihtimali var diye dedim. Genişletmek için tıkla... Direnç ile IMEI atildi ise IMEI gitmeyecektir, dert etmeyin. Tabii her cihaz için aynı değil.
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #5 Doğrudur hocam ama bizde bütçemize uygun bulmaya çalışıyoruz
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Ekim 2022 #6 kaanzzz dedi: Doğrudur hocam ama bizde bütçemize uygun bulmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam isterse çöp cihaz olsun yeter ki kaçak veya problemli almayın. Ucuz etin yahnisi yenmez demişler.
kaanzzz dedi: Doğrudur hocam ama bizde bütçemize uygun bulmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam isterse çöp cihaz olsun yeter ki kaçak veya problemli almayın. Ucuz etin yahnisi yenmez demişler.
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #7 Umut Nas dedi: Direnç ile IMEI atildi ise IMEI gitmeyecektir, dert etmeyin. Tabii her cihaz için aynı değil. Genişletmek için tıkla... Direnç ile atıldığını nasıl anlayabiliriz hocam
Umut Nas dedi: Direnç ile IMEI atildi ise IMEI gitmeyecektir, dert etmeyin. Tabii her cihaz için aynı değil. Genişletmek için tıkla... Direnç ile atıldığını nasıl anlayabiliriz hocam
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #8 kaanzzz dedi: Direnç ile atıldığını nasıl anlayabiliriz hocam? Genişletmek için tıkla... Aldığınız yere sorabilirsiniz.
kaanzzz dedi: Direnç ile atıldığını nasıl anlayabiliriz hocam? Genişletmek için tıkla... Aldığınız yere sorabilirsiniz.
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #9 Umut Nas dedi: Aldığınız yere sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler hocam şuan yapıp yapmamak arasında ince çizgideyim
Umut Nas dedi: Aldığınız yere sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler hocam şuan yapıp yapmamak arasında ince çizgideyim
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #10 kaanzzz dedi: İlginiz için teşekkürler hocam şu an yapıp yapmamak arasında ince çizgideyim Genişletmek için tıkla... Yapın gitsin, bu cihazlara genelde direnç ile IMEI atılıyor. Anakart açılıyor yani. Sorun çıkarsa onu da hallederiz
kaanzzz dedi: İlginiz için teşekkürler hocam şu an yapıp yapmamak arasında ince çizgideyim Genişletmek için tıkla... Yapın gitsin, bu cihazlara genelde direnç ile IMEI atılıyor. Anakart açılıyor yani. Sorun çıkarsa onu da hallederiz