kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #11 Umut Nas dedi: Yapın gitsin, bu cihazlara genelde direnç ile IMEI atılıyor. Anakart açılıyor yani. Sorun çıkarsa onu da hallederiz Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum hocam giderse size yazarım. Umut Nas dedi: Yapın gitsin, bu cihazlara genelde direnç ile IMEI atılıyor. Anakart açılıyor yani. Sorun çıkarsa onu da hallederiz Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI gözükmüyor Ne yapacam Son düzenleme: 4 Ekim 2022
Umut Nas dedi: Yapın gitsin, bu cihazlara genelde direnç ile IMEI atılıyor. Anakart açılıyor yani. Sorun çıkarsa onu da hallederiz Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum hocam giderse size yazarım. Umut Nas dedi: Yapın gitsin, bu cihazlara genelde direnç ile IMEI atılıyor. Anakart açılıyor yani. Sorun çıkarsa onu da hallederiz Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI gözükmüyor Ne yapacam
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #12 kaanzzz dedi: Hocam IMEI gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Nv data hatası verseydi kolaydı ama IMEI işi sıkıntı be hocam. İnternette IMEI gitmez yazıyordu. Demek ki sizinki direnç ile atılmamış
kaanzzz dedi: Hocam IMEI gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Nv data hatası verseydi kolaydı ama IMEI işi sıkıntı be hocam. İnternette IMEI gitmez yazıyordu. Demek ki sizinki direnç ile atılmamış
kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #13 Umut Nas dedi: Nv data hatası verseydi kolaydı ama IMEI işi sıkıntı be hocam. İnternette IMEI gitmez yazıyordu. Demek ki sizinki direnç ile atılmamış Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın kendimiz manuel IMEI atabiliyor muyuz
Umut Nas dedi: Nv data hatası verseydi kolaydı ama IMEI işi sıkıntı be hocam. İnternette IMEI gitmez yazıyordu. Demek ki sizinki direnç ile atılmamış Genişletmek için tıkla... Hocam yapmayın kendimiz manuel IMEI atabiliyor muyuz
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #14 kaanzzz dedi: Hocam yapmayın kendimiz manuel IMEI atabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, ama yardım yasak.
kaanzzz dedi: Hocam yapmayın kendimiz manuel IMEI atabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet, ama yardım yasak.