Çözüldü Güncelleme yapılırken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Dostlarım daha dün format atmıştım sistemime, bugün oldu güncelleme gelmiş, sistemim mavi ekran verdi yeniden başlatıldı sonra güncelleme başlatıldı güncelleme %3 dondu takılı kaldı. Kapat aç yaptım Windows logosundan sonra yükleniyor işareti çıkıyor sonra siyah ekran geliyor sadece mouse var. (mavi ekran RAM'lerin uyumlu olmamasından olabilir mi? Biri HD biri Samsung.)

@Format at knk hocam son kez yardım eder misiniz, bu arada (konu dışı) hard diski test ettim sorun yok.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam o zaman RAM'ın 1 tanesi sökün öyle format atmayı deneyin ama yani bu disk sorunu başka bir şey değilki RAM olsa böyle hatalar vermez.
Hocam o zaman RAM'ın 1 tanesi sökün öyle format atmayı deneyin ama yani bu disk sorunu başka bir şey değilki RAM olsa böyle hatalar vermez.

Hocam sistemi geri yükledim (formatta atabilirdim) gene de sağ olun kral adamsınız.

Hocam bu arada sistemin RAM MHz hızı 1333 benim taktığım RAM 1600 şu an gayet iyi çalışıyor.

Büyük ihtimal ile düşmüş olabilir Windows 10 kullanıyor ya da 8 isen görev yönetcisinden bakablirsin.

Dosya Ekleri

• resim_2022-08-07_204827864.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 28
Büyük ihtimal ile düşmüş olabilir Windows 10 kullanıyor ya da 8 isen görev yönetcisinden bakablirsin.

Hocam bende yok fakat yeni fark ettim, 6 GB RAM'im var, burada 2.4 GB kullanılabilir diyor, 6 GB'tan bu kadar mı yer var, ve hiçbir oyun, program yüklü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…