Peshie Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 War Thunder oynuyorum. Güncelleme tuşuna bastığım an güncelleme kapanıyor dosya doğrulamada da durum aynı. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
War Thunder oynuyorum. Güncelleme tuşuna bastığım an güncelleme kapanıyor dosya doğrulamada da durum aynı. Ne yapmalıyım?
Çözüm Peshie 25 Haziran 2023 EfoWars dedi: İndirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Not: Oturumunu kapatacak. Genişletmek için tıkla... Steam'i silerek sorunu çözdüm. Yine de teşekkürler.
EfoWars dedi: İndirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Not: Oturumunu kapatacak. Genişletmek için tıkla... Steam'i silerek sorunu çözdüm. Yine de teşekkürler.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.319 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haziran 2023 #2 İndirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Not: Oturumunu kapatacak. Dosya Ekleri 1687593073270.png 107,3 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
KS KS Peshie Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 EfoWars dedi: İndirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Not: Oturumunu kapatacak. Genişletmek için tıkla... Steam'i silerek sorunu çözdüm. Yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
EfoWars dedi: İndirme önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Not: Oturumunu kapatacak. Genişletmek için tıkla... Steam'i silerek sorunu çözdüm. Yine de teşekkürler.