C Cengizhan371 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Driver Booster üzerinden erkan kartını güncelledim yeniden başlattım hep aynı ekran gelip duruyor ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20220510_173533.jpg 112,7 KB · Görüntüleme: 32
Driver Booster üzerinden erkan kartını güncelledim yeniden başlattım hep aynı ekran gelip duruyor ne yapmam lazım?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Mayıs 2022 #2 Sistem geri yükleme noktası varsa geri yükleme yapın. Driver booster gibi otomatik driver yükleyen programları kullanmayın. Artı 0 Eksi
Sistem geri yükleme noktası varsa geri yükleme yapın. Driver booster gibi otomatik driver yükleyen programları kullanmayın.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 10 Mayıs 2022 #3 Sorun Gider bölümünden> Gelişmiş seçenekleri menüsünden> Windows başlangıç şeklini değiştir> Güvenli Mod başlatarak Driver kaldırınız. Artı 0 Eksi
Sorun Gider bölümünden> Gelişmiş seçenekleri menüsünden> Windows başlangıç şeklini değiştir> Güvenli Mod başlatarak Driver kaldırınız.
KS KS C Cengizhan371 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 Başlangıç sorunlarını gider dedim açıldı. Driver Booster uygulamasına girdiğimde yaptığım ekran kartı güncellemesi olmamış yeniden güncelleme istedi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Başlangıç sorunlarını gider dedim açıldı. Driver Booster uygulamasına girdiğimde yaptığım ekran kartı güncellemesi olmamış yeniden güncelleme istedi.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 10 Mayıs 2022 #5 En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-driver-autodetect Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Mevcut grafik sürücünüzü bu gibi sayfalardan güncelleyiniz. Bu üçü dışındaki sayfalar haricinde, sürücülerin gerçekliği sorgulanır derecede. Artı 0 Eksi
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-driver-autodetect Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Mevcut grafik sürücünüzü bu gibi sayfalardan güncelleyiniz. Bu üçü dışındaki sayfalar haricinde, sürücülerin gerçekliği sorgulanır derecede.
KS KS C Cengizhan371 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #6 Alfa Prime dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-driver-autodetect Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Mevcut grafik sürücünüzü bu gibi sayfalardan güncelleyiniz. Bu üçü dışındaki sayfalar haricinde, sürücülerin gerçekliği sorgulanır derecede. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorumlarınız için Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-driver-autodetect Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Mevcut grafik sürücünüzü bu gibi sayfalardan güncelleyiniz. Bu üçü dışındaki sayfalar haricinde, sürücülerin gerçekliği sorgulanır derecede. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yorumlarınız için