sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 2 Kasım 2022 #21 @WarWolf Nvidia sürücüsü ile alakalı bir problemdi. Ekran kartı sürücüsünü güncellerseniz büyük ihtimal çözülecektir.
@WarWolf Nvidia sürücüsü ile alakalı bir problemdi. Ekran kartı sürücüsünü güncellerseniz büyük ihtimal çözülecektir.
W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #22 sweiss dedi: @WarWolf Nvidia sürücüsü ile alakalı bir problemdi. Ekran kartı sürücüsünü güncellerseniz büyük ihtimal çözülecektir. Genişletmek için tıkla... hocam güncelledim sorun çözülmedi eski sürümüne tekrar aldım yine sorun çözülmedi
sweiss dedi: @WarWolf Nvidia sürücüsü ile alakalı bir problemdi. Ekran kartı sürücüsünü güncellerseniz büyük ihtimal çözülecektir. Genişletmek için tıkla... hocam güncelledim sorun çözülmedi eski sürümüne tekrar aldım yine sorun çözülmedi
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 2 Kasım 2022 #23 WarWolf dedi: hocam sorunu nasıl çözdünüz Genişletmek için tıkla... Sorun tamamen güncelleme ile alakalıydı hocam. Eski bir sürüme dönerek çözmüştüm. Daha sonra güncel sürücülerde yaşamamıştım bu problemi.
WarWolf dedi: hocam sorunu nasıl çözdünüz Genişletmek için tıkla... Sorun tamamen güncelleme ile alakalıydı hocam. Eski bir sürüme dönerek çözmüştüm. Daha sonra güncel sürücülerde yaşamamıştım bu problemi.