Steam Güncellemeden sonra CS:GO çöküyor

Yeni Steam güncellemesini yükledim. CS:GO'da herhangi birinin topluluk profilini görüntüle kısmına tıklarsam oyun çöküyor. Steam güncellemesini yaptıktan sonra böyle oldu.

Wise program uninstaller programı Steam kökünden silersin daha sonra aşağıdaki linkten hangisi bir önceki sürüm ise onu indirirsin.

Linux kullanıyorum, ama yine de Steam'i silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

Güncelleme: Sistemimden Steam'i tamamen sildim. Steam'i kendi sitesinden indirip (steam_latest.deb) yüklediğim için Ev klasörü içindeki .local adlı klasörün içinden sildim. (Steam'i yazılım yöneticisinden yüklemiş olsaydım Ev klasörü içindeki .steam klasörünün içinde bulunuyor olurdu.) Ardından BleachBit programını root olarak çalıştırıp sistem temizliği yaptım. Sonra yazılım kaynakları'nı açıp oradaki sekmelerden Steam ile ilgili her şeyi sildim. Sistemi restart yaptıktan sonra Steam'in sitesinden steam_latest.deb indirip Steam yükledim. Yine aynı sorun devam ediyor.

Güncelleme 2: Aradan birkaç gün geçti ve tekrar güncelleme yapmak istiyorum. Konuyu açarken bahsettiğim sorun dışında CS:GO'da başka bir sorun daha vardı, işlemci kullanımı %50 ve %60'lara varabiliyordu. İstikrarsız çalışıyordu. Bu sorunlar olmazken işlemci kullanımı %20 ve %30'larda olurdu.
Bugün ev klasöründeki .nvidia-settings-rc adlı belgeyi sildim. Ardından masaüstünde sol alt kısımdaki arama kısmına nvidia yazıp Nvidia X Server Settings'i açtım. OpenGL settings kısmındaki image settings yazan ayarı herhangi biriyle değiştirdim. Bunu yapınca Ev klasörü içine .nvidia-settings-rc adında tekrar belge geldi tabii. CS:GO'ya girdiğimde istikrarsızlık ve diğer yaşadığım sorunun geçmiş olduğunu gördüm. Belki de yaşadığım sorun bununla ilgili bir sebepten kaynaklanıyordu. Kısacası sorun düzeldi arkadaşlar.

Kütüphanede CS:GO simgesine sağ tıklayıp, özellikler'e tıklayıp oyun içi steam arayüzünü etkinleştir tiki etkin olduğu taktirde oyundaki ana menüde CPU kullanımı %46'larda gezinirken, bu tik etkin olmadığında CPU kullanımı %20 gibi oluyor.

Güncelleme 3: Güncelleme 2'de sorun düzeldi diye yazmıştım ama sorun devam ediyor. CS:GO'ya sağ tık yapıp oyun içi steam arayüzünü etkinleştir diye yazan yerin tikini devre dışı yaptığım taktirde çökme sorunu olmuyor. Tik etkin olursa sorun devam etmekte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı