MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 22 Nisan 2023 #1 Denildiği gibi güncellemeler gerçekten de telefonu yavaşlatıyor mu? Yoksa buna sebep olan şey nedir?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.010 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Nisan 2023 #2 MrMancini dedi: Denildiği gibi güncellemeler gerçekten de telefonu yavaşlatıyor mu? Yoksa buna sebep olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... Kimi zaman evet kimi zaman hayır, ama genelde bu telefonların son alacağı güncelleme planlı eskitme dahilinde telefonu yavaşlatıyor.
MrMancini dedi: Denildiği gibi güncellemeler gerçekten de telefonu yavaşlatıyor mu? Yoksa buna sebep olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... Kimi zaman evet kimi zaman hayır, ama genelde bu telefonların son alacağı güncelleme planlı eskitme dahilinde telefonu yavaşlatıyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.032 Makaleler 19 Çözümler 224 Yer Erzincan ❄️ 22 Nisan 2023 #3 Bazı sistemler cihazı uçururken bazıları yere gömer. Mesela MIUI cihazlar yeni güncelleme ile ramboost özlliği kazandı. Bunun yanında Samsung Tab A7 Android 12 ile en yavaş halinde.
Bazı sistemler cihazı uçururken bazıları yere gömer. Mesela MIUI cihazlar yeni güncelleme ile ramboost özlliği kazandı. Bunun yanında Samsung Tab A7 Android 12 ile en yavaş halinde.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 Telefonun xiaomiyse miui 14 haricinde güncelleme. MIUI 14 gelse bile şuanki sürümünden memnunsan 1-2 ay bekle stabil sürüm yayınlanınca geç.
Telefonun xiaomiyse miui 14 haricinde güncelleme. MIUI 14 gelse bile şuanki sürümünden memnunsan 1-2 ay bekle stabil sürüm yayınlanınca geç.
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 22 Nisan 2023 #5 elREYdeTURQUÍA dedi: Telefonun xiaomiyse miui 14 haricinde güncelleme. MIUI 14 gelse bile şuanki sürümünden memnunsan 1-2 ay bekle stabil sürüm yayınlanınca geç. Genişletmek için tıkla... Ben genel olarak söylüyorum. Telefonum 6S ve sanırım artık güncelleme almıyor. En son 15.7.5 gelmiş ama güncellemedim.
elREYdeTURQUÍA dedi: Telefonun xiaomiyse miui 14 haricinde güncelleme. MIUI 14 gelse bile şuanki sürümünden memnunsan 1-2 ay bekle stabil sürüm yayınlanınca geç. Genişletmek için tıkla... Ben genel olarak söylüyorum. Telefonum 6S ve sanırım artık güncelleme almıyor. En son 15.7.5 gelmiş ama güncellemedim.