Güncelleştirme indirilirken %96'da takıldı

SpecialDeath

Hectopat
Windows 10 güncellemesi indirirken %96 da takıldı ve ilermemiyor. İndirmeyi iptal edip nasıl tekrar indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık ne kadar süredir böyle? İnternet bağlantınızı kontrol edin. Bağlantı kopmuş veya yavaşlamış olabilir.

2 saatten fazla oldu. Modem aç kapa yaptım internette sorun yok. Hatta güncelleme yüklenmeyince oyun indirmeye başladım.

O zaman ben biraz daha bekleyeyim. Yüklenmezse tekrar bilgilendirme yaparım.
Bir yazıda en fazla 24 saat beklenmesi gerektiği yazıyordu. Fakat siz internete (modeme) reset atmışsınız. Bu nedenle bağlı kesildiğinden devam etmeme gibi bir ihtimali var. Fakat siz yine de mümkünse bir 5-6 saat bekleyin.

Yardımınız için teşekkürler.

Sorunum çözüldü. Bilgisayarı akşam açık bıraktım sabah kalktığımda bütün güncellemeler yüklenmişti. [emoji2]

Sorunum çözüldü. Bilgisayarı akşam açık bıraktım sabah kalktığımda bütün güncellemeler yüklenmişti. [emoji2]
aynı olay bendede oldu bekledim ilerleme devam etti ve güncelledi...Windows 10 versiyon güncellemesi yaptınız muhtemelen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…