acemi007xd Decapat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 17 Haziran 2021 #1 Merhaba. Güncellememi yaptım ve tekrar başlattım ancak kapatırken hala güncelleştir ve kapat yazısı çıkıyor. Tekrar tekrar yapmama rağmen düzelmedi. Bir de bunu yaptıktan sonra bilgisayar aşırı yavaş kapanıyor.
Merhaba. Güncellememi yaptım ve tekrar başlattım ancak kapatırken hala güncelleştir ve kapat yazısı çıkıyor. Tekrar tekrar yapmama rağmen düzelmedi. Bir de bunu yaptıktan sonra bilgisayar aşırı yavaş kapanıyor.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 17 Haziran 2021 #2 Güncelleme başarısız olmuş olabilir, güncelleme geçmişinden başarılı mı olmuş başarısız mı olmuş diye kontrol etmeniz lazım.
Güncelleme başarısız olmuş olabilir, güncelleme geçmişinden başarılı mı olmuş başarısız mı olmuş diye kontrol etmeniz lazım.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Haziran 2021 #3 Tamamlanması için yeniden başlaması gerekiyor.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 Bilgisayarın kendini tekrar tekrar yenilemesi gerek. Yavaşlamasıda normal.
acemi007xd Decapat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 17 Haziran 2021 #5 WildCharm dedi: Güncelleme başarısız olmuş olabilir, güncelleme geçmişinden başarılı mı olmuş başarısız mı olmuş diye kontrol etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kontrol ettim. Tam yüklenmemiş silip tekrar yükledim düzeldi.
WildCharm dedi: Güncelleme başarısız olmuş olabilir, güncelleme geçmişinden başarılı mı olmuş başarısız mı olmuş diye kontrol etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kontrol ettim. Tam yüklenmemiş silip tekrar yükledim düzeldi.