B Baran Buluthan Kılıç Decapat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 4 17 Ocak 2019 #1 Şu anda Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Windows 10'a geçeceğim, güncelleştirme yardımcısından Windows 10 indirilebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2019
Şu anda Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Windows 10'a geçeceğim, güncelleştirme yardımcısından Windows 10 indirilebilir mi?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 17 Ocak 2019 #2 Baran Buluthan Kılıç dedi: Şu anda Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Windows 10'a geçeceğim, güncelleştirme yardımcısından Windows 10 indirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirilebilir ama geçeceksen temiz kurulum yaparak geç.
Baran Buluthan Kılıç dedi: Şu anda Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Windows 10'a geçeceğim, güncelleştirme yardımcısından Windows 10 indirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirilebilir ama geçeceksen temiz kurulum yaparak geç.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 17 Ocak 2019 #3 Lisanslı 8 ise önce üzerine kur. 10 için lisanslasın sonra formatlarsan otomatik Legal olur.
B Baran Buluthan Kılıç Decapat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 4 18 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: İndirilebilir ama geçeceksen temiz kurulum yaparak geç. Genişletmek için tıkla... peki windows 10 nu indirdikten sonra etkinleştirme filan gerekicekmi ürün anahtarı filan isticekmi yoksa orjinal sürümmü inecek bide bunun bir kısıtlaması yok dimi sonsuza dek windows 10 kullanabilicekmiyim ?
Silinen üye dedi: İndirilebilir ama geçeceksen temiz kurulum yaparak geç. Genişletmek için tıkla... peki windows 10 nu indirdikten sonra etkinleştirme filan gerekicekmi ürün anahtarı filan isticekmi yoksa orjinal sürümmü inecek bide bunun bir kısıtlaması yok dimi sonsuza dek windows 10 kullanabilicekmiyim ?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 18 Ocak 2019 #5 @Baran Buluthan Kılıç Hocam temiz kurulum yaparken ürün anahtarım yok de ordan pro sürümünü kur büyük ihtimal aktif olabilir 8.1 kullandığın için.
@Baran Buluthan Kılıç Hocam temiz kurulum yaparken ürün anahtarım yok de ordan pro sürümünü kur büyük ihtimal aktif olabilir 8.1 kullandığın için.