Daha fazla
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok boş uygulama çalışıyormuş arkada benim RAM'im 4 GB 8.1 de bile yetmiyor 10'da çok kötü performans alırım diye düşünüyorum. Ayrıca ne artısı var ki?Bu aracı çalıştırabilirsiniz ama benim tavsiyem doğrudan Windows 10'a geçmeniz olur:
Windows Update Fix
Tanıtım: Windows Update ile ilgili sorunları çözümlemeye yaran bu uygulama gayet kullanışlı ve basittir. Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 sistemlerinde çalışabilmektedir. Kullanımı: WinUpdateFix yazılımını masaüstünüze indirin. Aktif tüm uygulamaları kapatın. Sağ tıklayıp yönetici olarak...www.technopat.net
Windows 10:
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Güncellemeler sorunsuz ve çok daha kararlı.Ayrıca ne artısı var ki?
İşe yaramadı. Aynı konudaki winupdatefix programınıda denedim oda işe yaramadı. Güncelleştirmeyi denetlemeyi durduruyor ama tekrar denetle dediğimde başa sarıyor gene durmuyor veyahut güncelleme bulmuyor. Ek olarak burda yardım beklerken sırf RAM'i küçük harflerle yazdım diye 1 saat ban atmasaydın... Belki sorunum tam anlaşılmamıştır diye söylüyorum, amacım sadece denetlemeyi durdurmak değil güncellemeyi bulmak ve kurmak.Bu aracı çalıştırabilirsiniz ama benim tavsiyem doğrudan Windows 10'a geçmeniz olur:
Windows Update Fix
Tanıtım: Windows Update ile ilgili sorunları çözümlemeye yaran bu uygulama gayet kullanışlı ve basittir. Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 sistemlerinde çalışabilmektedir. Kullanımı: WinUpdateFix yazılımını masaüstünüze indirin. Aktif tüm uygulamaları kapatın. Sağ tıklayıp yönetici olarak...www.technopat.net
Windows 10:
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.