Güncelleştirmeler denetleniyor kısmında takılma

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık birkaç aydır bilgisayarıma bir güncelleme geldi. Ama güncellemeleri kontrol et dediğimde sürekli böyle dönüyor çok uzun süre bekledim. Bakalım düzelecek mi diye ama düzelmiyor. Ne yapmam lazım? (Yaklaşık 8 saat bekledim bugün). Sırf bu güncelleme yüzünden faceit giremiyorum.

IMG_20190811_131618.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aracı çalıştırabilirsiniz ama benim tavsiyem doğrudan Windows 10'a geçmeniz olur:

Windows 10:

Bu aracı çalıştırabilirsiniz ama benim tavsiyem doğrudan Windows 10'a geçmeniz olur:

Windows 10:

Çok boş uygulama çalışıyormuş arkada benim RAM'im 4 GB 8.1 de bile yetmiyor 10'da çok kötü performans alırım diye düşünüyorum. Ayrıca ne artısı var ki?

Windows 10:

İşe yaramadı. Aynı konudaki winupdatefix programınıda denedim oda işe yaramadı. Güncelleştirmeyi denetlemeyi durduruyor ama tekrar denetle dediğimde başa sarıyor gene durmuyor veyahut güncelleme bulmuyor. Ek olarak burda yardım beklerken sırf RAM'i küçük harflerle yazdım diye 1 saat ban atmasaydın... Belki sorunum tam anlaşılmamıştır diye söylüyorum, amacım sadece denetlemeyi durdurmak değil güncellemeyi bulmak ve kurmak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı