Günde 12-13 saat arası televizyon izlemek normal mi?

Recep34

Picopat
Daha fazla  
Hepinize iyi geceler diliyorum işsizim ve sürekli evdeyim bu yüzden günde 12-13 saat arası televizyon izliyorum can sıkıntısından. Günde 12-13 saat arası televizyon izlemek normal mi sizce?

Sürekli evde olduğun dolayısıyla normal hocam, canın sıkılıyor ve uğraşacak bir şeyler arıyorsun sen de tabii. Farklı şeylerle ilgilenebilirsin, 12 - 13 saatlik televizyon serüveninde çok hareketsiz kalıyorsun ayrıca. Hareket etmeye çalış, farklı şeyler ile uğraş. Kitap okuyabilirsin vesaire.

Hepinize iyi geceler diliyorum işsizim ve sürekli evdeyim bu yüzden günde 12-13 saat arası televizyon izliyorum can sıkıntısından. Günde 12-13 saat arası televizyon izlemek normal mi sizce?

Hangi mesafeden baktığına göre değişir. Gözünde bir rahatsızlık var mı? Var ise azalt ve doktora danış. Ama her 1 saatte bir 15 ila 20dk arası gözünü dinlendir. Uzağa bak veya gözünü kapat. Her ikisini de yapabilirsin. Ama biraz daha düşürmen iyi olabilir izleme saatini. Veya dinlendirici gözlük alabilirsin eğer rahatsız oluyorsan. Özet olarak saatleri biraz düşür uzağa bak saatte bir veya gözünü kapat rahatsızsan doktora git veya dinlendirici gözlük kullan uzak mesafeden izle iyi günler.

Normal ama başka şeyler ile de uğraş. Kitap falan okuman iyi olur. Bilgisayarın yeterli ise yazılım, modelleme, animasyon vesaire bu tarz alanlarda kendini geliştir. En kötü çık balkona biraz nefes al iyi gelir.

12 13 saat televizyona bakmak benim için zor bir şey bence ben 5 dakika baktığım bile yoktur sadece maç olursa 1 saat falan onu izlerim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…