Günde 2 saat çalışarak sayısal 50k yapmak mümkün mü?

Masterkenobii

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıftan beri çalışıyorum TYT bitti şu ana kadar 85 neti gördüm ve 70 üstüne sabitledim. 11'de çalıştığım için AYT temelim var 12. sınıf konularının da yazın çalıştığım için biraz hakimim kısacası temelim gayet iyi ancak düzenli çalışmama rağmen günde asla 2-3 saatten fazla çalışamıyorum genelde herkes 50k için günde 5-6 saat çalışma gerekiyor diyor fazlasında gözüm yok 50k yeterli sizce daha fazla çalışmam gerekiyor mu?

Ben de 11. sınıfım bu konuyu çok kişiyle konuştum ve aldığım cevap sürekli şuydu herkesin çalışarak aldığı verim farklıdır kimisi 5 6 saat çalışır zor anlar kimisi 2 3 saatte konuyu bitirmiş olur yani eğer o 2 3 saati verimli geçiriyorsan rahat şekilde 50k girersin bence.

Hocam önemli olan 2 saat çalışmak değil ne kadar odaklanabildiğiniz ne kadar verimli çalışabildiğiniz isterseniz 10 saat çalışın odaklanamıyosanız hiçbir işe yaramaz odaklanmaktan yana sorununuz yoksa verimli çalışabilirseniz yaparsınız.

Yıl sonuna kadar derece bile yaparsın. Ama 3 saat çalışarak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…