Günde 4 saat çalışma nasıl en verimli halde kullanılır?

Kral_ama

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Liseye hazırlanıyorum, günde 4 saat çalışarak nasıl en verimli halde çalışabilirim? Dershaneye gitmiyorum sadece matematikten özel ders alacağım.

Hedefin fen lisesi ise:
Eğer yeni nesilde iyiysen 1.5 saat matematik, 1'er saat türkce ve fen, kalan derslerde yarım saat yeterli.
Eğer yeni nesilde iyi değilsen.
2 saat matematik 1.5'er saat türkce ve fen yine kalan derslerde yarım saat yeterli ve her gün 2 test bile olsa paragraf çöz.

Y. nesilde iyi değilim, hiç çalışmadığım için ama bu yıl çalışıcam kendime inanıyorum. Bide 90 OBP beni LGS'de aşağı çeker mi?

Y. Nesilde iyi değilim, hiç çalışmadığım için ama bu yıl çalışacağım kendime inanıyorum. Bir de 90 OBP beni LGS'de aşağı çeker mi?

LGS YKS gibi işlemiyor diye biliyorum. OBP ile tercih ayrı ve yerel. Yani puanlada yerleşebilirsin OBP ile de.Detaylı bilgi bu sunumda

Y. Nesilde iyi değilim, hiç çalışmadığım için ama bu yıl çalışacağım kendime inanıyorum. Bir de 90 OBP beni LGS'de aşağı çeker mi?

Yaparsın yapamasanda ne olacak hayatın sonu değil kimse hangi lisede okuduğunu sormayacak ama hangi üniversitede okuduğunu soracak, ama yine de Galatasaray yapsan hiç fena olmaz

Yani Galatasaray zorda bir Adana Seyhan Borsa İstanbul Fen istiyorum, hayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…