Günde 7000 - 10000 TL arası para getiren mining sistemi kurmak

Yer
DENİZLİ
Daha fazla  
Meslek
endüstriyel bakım onarım teknisyeni
Başlıkta da bahsettiğim gibi bir sistem kurmak istiyorum ama hangi kart veya nasıl bir donanım (ascı - GPU madenciliği) ile başlamalıyım konu hakkında fikrim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Baktığımda ascı daha toplu ve tak fişe çalıştır bir sistem gibi duruyor ama aldığım cihaza göre tek bir kripto para çıkaran ascıler ömür olarak kısa oluyormuş diye anladım GPU ise birden fazla donanım, kablo topluluğu ve daha hassas bir kurulum gerektiriyor anladığım kadarıyla. Şimdi 200 bin TL'ye kadar bir param var ve başlangıç olarak bugünün kur değerinde 7000 ile 10000 TL arasında para kazanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bir uyarı yapacağım şu an ETH gibi coinler güzel artıyor 3-4 aya düşüş yaşanırsa gelirler çok azalabilir.
Kesin bir şey yok sadece riski göz önünde bulundurun diye söylüyorum.

1050 Ti ile mining mi?
Bu kadar cahil olup buraya yazmayın arkadaşlar

Benim kafamda 6 veya 12 adet 3080 var fakat farklı hesap sitelerinde faklı kazanç verileri alıyorum ortalama ne kadar kazandırıyor tam hesaplayamadım veya 6900tx gibi kartlar düşünüyorum ama yine hesaplama hatası yaptığımdan mıdır nedir tam günlük gelirlerini anlayamadım. Kartları yurt dışından dolarla alacağız. Yurt dışında çalışan bir ab, var kart desteğini o verecek.

Şu anda 1 adet 3080 günlük 7 dolar civarı getirmekte,elektrik hariç.

Sanırım aylık demek istediniz. Şuan parasını en çabuk amorti eden kart 3080. Tabiki yurtdışı fiyatlarından bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…