Günde 7000 - 10000 TL arası para getiren mining sistemi kurmak

Söylediğiniz bütçe ile ortalama 20 adet 6700 xt alırsınız alt takımı vs ile birlikte oda size günlük şu anki piyasa verilerine göre 940 mh 79$ (650 Tl ) civarı günlük para bırakır söylediğiniz kazançlar için paranızın yanına bir sıfır daha koymanız gerekir

Affedersiniz arkadaşlar aylık yazacaktım kazancı. Şimdi biraz araştırma yaptım aklımda 30xx serisi almak vardı 2. el fakat LHR nedeniyle biraz kıllandım aldığım kartta satıcı yok deyip elimizde patlama ihtimaline karşı şimdi AMD cephesine yöneldim fakat yıllarca NVİDİA kullanan ve haberlerini takip eden biri olarak 5xx serisi almak pek de akıl mantığı gelmiyor. AMD'nin sizce hangi sersisinde verim alabilirim ?

10 adet kart ile şu anda aylık yaklaşık 20.000 TL gelirim var, günlük 10 bin TL için şu anki hesaplamaya göre her kartı 3080 ve 100 Hashrate sayarsak yaklaşık 15-16 bin Hashrate alman lazım, günlük 1.000 dolar seviyelerine çıkabilmen için.
Yani kısacası minimum 160 adet karta ve bunların yanında ekipmanlara ihtiyacın var.
İmkansız ama her kartı 20.000 TL bandından bulursan sadece kartlar 3.2 Milyon Türk Lirası tutar.
Daha fazla hesaplamaya gerek yok sanırım.

RTX 3090 için sahibinden e bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…