Günde 8 saat ile sıfırdan TYT-AYT geometri konuları kaç ayda biter?

mehmet0099g

Picopat
Daha fazla  
Günde 8 saat sadece TYT-AYT sıfırdan geometri çalışarak konuları kaç ayda bitirebiliriz?

Sadece geometri çalışacaksanız 1 ayda bitirirsiniz hocam. Yanında test kitabı bile çözersiniz.

hocam analitik geometri falan hepsi dahil değil mi 1 ay için ?
Evet hocam günde 8 saat çalışacağım diyorsunuz, ay da 240 saat eder.
Bi kamptan takip ederseniz ortalama videoların toplam uzunluğu 100-120 saat ve not alması tekrar etmesi derken toplam 20 saat sürse geriye kalan zaman da test kitabı bitirmek için idealdir.

hocam EA olduğumdan istediğim bölümde mat 1-2 bulunuyor, LTİ için analitik gerekiyormuş temel düzeyde önereceğim Geo'yu yani YKS için değil de üni için çalışacağım. ant geo 1 ile üçgenleri çözüp kalan konuları ise karekök sıfır ile bitirmeyi planlıyorum ne düşünüyorsun bu dediklerim hakkında acaba yeterli mi LTİ çalışmak için ?

Son düzenleme:
Günde 8 saat sadece TYT-AYT sıfırdan geometri çalışarak konuları kaç ayda bitirebiliriz?

Günde 8 saat güzel bir çalışma saati ama zor. Aniden 8 saat çalışılmaz yavaş yavaş sağlam ilerlemen lazım. 8 saatlik çalışma aniden gerçekleşirse en fazla 1 hafta dayanırsan sonra 4 5 saatlere geri dönersin.

hocam normalde 13 saat çalışıyorum, ama yks için fen ve geo bakmıcam. yani geo'ya sadece üni için çalışacağım.

Hocam sıkış tepiş şekilde bitirebilirsin ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Yavaş gidip sindire sindire bitirmeni tavsiye ederim.
hocam yeni nesil kaynaklar çözmeyeceğim ant geo ve karekök çözeceğim temel düzeyde yani üni için

Hocam normalde 13 saat çalışıyorum, ama YKS için fen ve geo bakmayacağım. Yani geoya sadece üniversite için çalışacağım.

13 saat güzel bir çalışma alışabildiysen ve hedefin yüksek ise güzel ama bu saatlerin ne kadarı verimli geçiyor orası da önemli. Sadece üniversite için çalışacaksan gerek yok şu an onun yerine YKS çalışırsın yazın da 3 aya böler öyle bitirirsin üniversite için geometriyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…