cacadires7

Decapat
16 yaşımda erkeğim. Boyum 163, boy uzatmaya karar verdim egzersizler ve sporları yapıyorum da kalsiyumu fazla mı kaçırıyorum?
Günde en az 2-3 haşlanmış yumurta + kuru yemiş (pestil kuru üzüm vs.) süt + 10 dilim beyaz peynir + sebze yemeği.
Bu besinleri alıyorum. Fazla mı 16 yaş için?
Bilgisi olan birisi yazabilir mi?
Bu arada sütü günde 1.5 litre alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen bir konuda'da şeker hastalığının D vitamini eksikliği olduğunu dile getirdim,moderatör arkadaşlar yanlış bilgilendirme diye uyarı verdi, ilaç sektörü öyle bir yer kazanmışki beyinlerinde biri farklı birşey yazınca hemen ters tepki veriliyor. Senin sorununa gelirsek, Sütteki enzimler bebeklik döneminden çıktıktan sonra vucutta emilimi sağlanmadığı için vucut kendi kemiğinde bulunan kalsiyumu kullanıyor, yani tam tersi etki gösterip kemik erimesi yapıyor. sütte bol protein ve faydalı yağ bulunur,sadece Protein ve yağ büyümene yardımcı olur diye düşünüyorum.
Ayrıca günde 2 bardak süt içmen yeterlidir.
1,5 Litreyi ineğin yavrusu içmiyorda.
Diğer bahsettiklerinde doyuncaya kadar ye, her bünyenin hazmedebileceği miktar değişebiliriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…