Gündelik işler için notebook tavsiyesi

alperennn1

Kilopat
Daha fazla  
Sadece gündelik işler için kullanacağım. Microsoft programları ve internet araştırmalarında kullanılacak. En önemli özelliği küçük ve taşınabilir olması. Batarya ömrü de önemli tabii. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler tavsiye için 15.6 incten daha küçükler tavsiye edilmez mi ya da aradığım özellikte öyle bilgisayarlar var mı?

Teşekkürler tavsiye için 15.6 incten daha küçükler tavsiye edilmez mi ya da aradığım özellikte öyle bilgisayarlar var mı?
Minibook olarak öneri yapmıyorum. O cihazlar daha basit kalıyor. Önerdiklerim 2.el olarak piyasada bulunabilir. 2000 TL ye İ5 7.nesil laptop bile alabilirsiniz. Sizi en az 5 sene götürür.

Minibook olarak öneri yapmıyorum. O cihazlar daha basit kalıyor. Önerdiklerim 2.el olarak piyasada bulunabilir. 2000 TL ye İ5 7.nesil laptop bile alabilirsiniz. Sizi en az 5 sene götürür.

Şuan elimde lenovo ideapad300 var ama bu bile bazen yük oluyor. Dolayısıyla olabildiğince küçük olmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı