Gündelik Kullanım İçin APU Sistem Tavsiyesi

25930

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, evdeki eski bilgisayara upgrade yapamayacağımı anladığım için basit bir sistem alma kararındayım. Sistemde her şeyin çok hızlı olması gerekiyor, babam biraz atarlı adam o yüzden harddisk yerine SSD seçtim. Kardeşim ise basit olan Minecraft, Team Fortress ve ufak çaplı oyunlar oynayacaktır. Monitör çözünürlüğü ise 1280x1024 ve VGA girişli. Sistemin fiyatını oldukça düşük tutmaya çalışıyorum. Eğer başka bir şeyden kısabilirsem belirtirseniz sevinirim.

Acaba kasada toz filtresi bulunuyor mu? Bi bilginiz var mı? Yada toz filtreli kasa önerir misiniz?

1280x1024'e Gayet yeterli bir APU işlemci seçmişsiniz. Yalnız RAM'i 8 GB yapın. Çünkü APU'da 2 GB civarı kullanacağı için sistem'e yeterli RAM kalmayabilir.

4GB çok mu sıkıntı çıkarır ?

Acaba kasada toz filtresi bulunuyor mu? Bi bilginiz var mı? Yada toz filtreli kasa önerir misiniz?
4GB çok mu sıkıntı çıkarır ?

Bu fiyata bir de toz filtresi beklemek fazla olur. Bu fiyat civarında toz filtreli kasa varsa da ben görmedim. RAM'e gelince de 4 GB artık ucu ucuna yetiyor ve APU'nun da RAM'den bellek kullanacağını düşünürsek yetersiz gelecektir. Günümüz oyunlarında 4 GB sorun çıkarmaya başladı. GTA V, BF4 gibi bir çok oyun buna örnek verilebilir.

4 gb yeter minecraft ve tf2 tarzı için. Eğer ki bf4 gibi birşey oynamak istesenizde yeter. Çözünürlük çok düşük çünkü.

Dediğim gibi ağır oyunlar oynanmıyacak. Gündelik kullanımda, basit oyunlarda kasmasın yeter. 4GB yeterli olur mu bunlar için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…