tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ağustos 2022 #31 DarkNight4 dedi: Şuan saat 16:00'da ki Belçika gp'yi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde.
DarkNight4 dedi: Şuan saat 16:00'da ki Belçika gp'yi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde.
4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 29 Ağustos 2022 #32 @cryptonet0 Nasıl yani hoşunuza mı gitti? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2022
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Ağustos 2022 #33 Saat 7 gibi uyandım. Babam uyandırdı, evde kimse uyanık değil.
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ağustos 2022 #34 ronaldonun kranponu dedi: Nasıl yani hoşunuzamı gitti? Genişletmek için tıkla... Aslında öyle değil, keşke bugüne başlamasaydım, bu durumu hiç yaşamadan güne başlasaydım dediğim sabahlardan oldu desem daha doğru olur. 455804 dedi: Saat 7 gibi uyandım. Babam uyandırdı, evde kimse uyanık değil. Genişletmek için tıkla... Alışveriş, kahvaltı hazırlamak için mi?
ronaldonun kranponu dedi: Nasıl yani hoşunuzamı gitti? Genişletmek için tıkla... Aslında öyle değil, keşke bugüne başlamasaydım, bu durumu hiç yaşamadan güne başlasaydım dediğim sabahlardan oldu desem daha doğru olur. 455804 dedi: Saat 7 gibi uyandım. Babam uyandırdı, evde kimse uyanık değil. Genişletmek için tıkla... Alışveriş, kahvaltı hazırlamak için mi?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Ağustos 2022 #35 cryptonet0 dedi: Alışveriş, kahvaltı hazırlamak için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaşlarımla dışarı çıkacağız ve uyursam saat 2'ye kadar uyanmam imkânsız gibi olduğundan dolayı.
cryptonet0 dedi: Alışveriş, kahvaltı hazırlamak için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaşlarımla dışarı çıkacağız ve uyursam saat 2'ye kadar uyanmam imkânsız gibi olduğundan dolayı.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #36 Düşünceli.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 29 Ağustos 2022 #37 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Ağustos 2022 #38 Dershane ödevimi yapmayı unutmuşum, yaptım. Şimdi dünyalar benim gibi. Greenville dedi: Bizimkisi bitti. Bayağı çıktı. Neredesiniz? Ben küçükada'da toplamıştım. Şimdi Samsun'a geldim; fındık getirmeye. Genişletmek için tıkla... Giresun'a gidin, daha iyi. Bu arada benim kuzenlere de bi' uğrarsınız Son düzenleme: 29 Ağustos 2022
Dershane ödevimi yapmayı unutmuşum, yaptım. Şimdi dünyalar benim gibi. Greenville dedi: Bizimkisi bitti. Bayağı çıktı. Neredesiniz? Ben küçükada'da toplamıştım. Şimdi Samsun'a geldim; fındık getirmeye. Genişletmek için tıkla... Giresun'a gidin, daha iyi. Bu arada benim kuzenlere de bi' uğrarsınız
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #39 teknomelih dedi: Dershane ödevimi yapmayı unutmuşum, yaptım. Şimdi dünyalar benim gibi. Giresun'a gidin, daha iyi. Bu arada benim kuzenlere de bi' uğrarsınız Genişletmek için tıkla... İstanbul'a döndüm
teknomelih dedi: Dershane ödevimi yapmayı unutmuşum, yaptım. Şimdi dünyalar benim gibi. Giresun'a gidin, daha iyi. Bu arada benim kuzenlere de bi' uğrarsınız Genişletmek için tıkla... İstanbul'a döndüm
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #40 AhmetRyzen64 dedi: Benden başlayalım. Sabahleyin yavru tarantula ile uyandım. (orman evi gibi) 6 vuruşla terlikle öldürebildik. İşin korkunç tarafı öldürür öldürmez her yere kan fışkırdı. Uyuyamıyorum. Tansiyon yerlerde. Sonuç: Yeni örümcek fobisi eklendi. Fotoğraf bana ait değil ancak buna benzeyen bir böcekti. Eki Görüntüle 1498288 Genişletmek için tıkla... Ben güne pala gibi başlıyorum pala ilk önce yüzünü yıkar sonra yemek yer. (her gün böyle değişik başka şeyler uyanmadım.)
AhmetRyzen64 dedi: Benden başlayalım. Sabahleyin yavru tarantula ile uyandım. (orman evi gibi) 6 vuruşla terlikle öldürebildik. İşin korkunç tarafı öldürür öldürmez her yere kan fışkırdı. Uyuyamıyorum. Tansiyon yerlerde. Sonuç: Yeni örümcek fobisi eklendi. Fotoğraf bana ait değil ancak buna benzeyen bir böcekti. Eki Görüntüle 1498288 Genişletmek için tıkla... Ben güne pala gibi başlıyorum pala ilk önce yüzünü yıkar sonra yemek yer. (her gün böyle değişik başka şeyler uyanmadım.)