Schneider Electric Türkiye. BGM2200B-GR - APC Back-UPS Pro, 2200VA/1320W, Tower, 230V, 4x Schuko ve 2x IEC C13 çıkışı, RGB Işıklar, Saf Sinüs Dalgası, Gece Yarısı (Siyah).
Merhaba. Dün akşam saatlerine kadar o otomasyon forumunda sistem iç bakımı vardı. Bu nedenle dün o saatlerde ben de erişemedim o foruma. Oradan üye olarak sorduğunuz sorunuzu yanıtladım. Ayni cevabı buradan da yazmış olayım;
Merhaba. Evet, APC çok kaliteli ve marka olarak da tavsiye edilebilen (benim de her zaman tavsiye edebildiğim) UPS markalarındandır. PC kasası, LCD monitör, ve wireless modemin her üçünün watt (güç) toplamı 1300 watt'ı geçmiyorsa (çünkü kesintilerde her üçünü de ayni anda UPS ile zorunlu kullanacaksınız) linkteki ürünü seçip kullanabilirsiniz. Her üçü için kullandığınız (watt) güç toplamı uygunsa bu seçiminiz uygundur.
Not: PC PSU'su 1000 watt güç değerinde olsa bile 1000 watt'ı tamamıyla (%100 olarak) hiç bir zaman kullanamaz, ona yakın watt değerlerini güvenle kullanarak açılabilir. Aksi durumlarda olası güç yetmezliğiyle (voltajdaki değişimlerle) PC kasasındaki sistem bazen açılmayabilir. Kolay gelsin.