mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Başlıkta yazdığı gibi güneş paneline kitabımı düşürdüm biliyorum. Çok saçma geliyor ama bozulacağından korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Başlıkta yazdığı gibi güneş paneline kitabımı düşürdüm biliyorum. Çok saçma geliyor ama bozulacağından korkuyorum.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 3 Nisan 2025 #2 Bir şey olacağını sanmam.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 GKD dedi: Bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Ya sinirden matematik kitabımı attım da güneş panelinin üstene geldi
GKD dedi: Bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Ya sinirden matematik kitabımı attım da güneş panelinin üstene geldi
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 3 Nisan 2025 #4 mehmethanottoman dedi: Ya sinirden matematik kitabımı attım da güneş panelinin üstene geldi Genişletmek için tıkla... Panel dediğiniz şu büyük olanlardan mı? Apartman için falan olanlar? Onlardansa onlar doluya falan bile dayanıklı oluyor. Muhtemelen sorun olmaz.
mehmethanottoman dedi: Ya sinirden matematik kitabımı attım da güneş panelinin üstene geldi Genişletmek için tıkla... Panel dediğiniz şu büyük olanlardan mı? Apartman için falan olanlar? Onlardansa onlar doluya falan bile dayanıklı oluyor. Muhtemelen sorun olmaz.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 GKD dedi: GKD dedi: Panel dediğiniz şu büyük olanlardan mı? Apartman için falan olanlar? Onlardansa onlar doluya falan bile dayanıklı oluyor. Muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Yer evinde yaşıyorum ve çatısında güneş panelleri var ona geldi.
GKD dedi: GKD dedi: Panel dediğiniz şu büyük olanlardan mı? Apartman için falan olanlar? Onlardansa onlar doluya falan bile dayanıklı oluyor. Muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Yer evinde yaşıyorum ve çatısında güneş panelleri var ona geldi.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 3 Nisan 2025 #6 mehmethanottoman dedi: Yer evinde yaşıyorum ve çatısında güneş panelleri var ona geldi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, onlar doğa koşullarına falan bile dayanıklı oluyor. Kitap düştü üstüne diye bozulmaz.
mehmethanottoman dedi: Yer evinde yaşıyorum ve çatısında güneş panelleri var ona geldi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, onlar doğa koşullarına falan bile dayanıklı oluyor. Kitap düştü üstüne diye bozulmaz.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #7 GKD dedi: Dediğim gibi, onlar doğa koşullarına falan bile dayanıklı oluyor. Kitap düştü üstüne diye bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam, bir de kiremitlere geldi ona da bir şey olur mu?
GKD dedi: Dediğim gibi, onlar doğa koşullarına falan bile dayanıklı oluyor. Kitap düştü üstüne diye bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam, bir de kiremitlere geldi ona da bir şey olur mu?
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 3 Nisan 2025 #8 mehmethanottoman dedi: Tamam, bir de kiremitlere geldi ona da bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... O konuda bir şey diyemem, gidip bakmak lazım.
mehmethanottoman dedi: Tamam, bir de kiremitlere geldi ona da bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... O konuda bir şey diyemem, gidip bakmak lazım.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #9 GKD dedi: O konuda bir şey diyemem, gidip bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.