Güneş vizörlü ve kapalı kask üşütür mü?

Makaleler
3
Daha fazla  
İkisi de ne yüksek hızda darbeden ne de rüzgardan korur. Boynunu rüzgardan korumak için bi tane buff alıp tişörtünün/kazağının boyun kısmında içeri doğru geçirip burnuna doğru çekeceksin. En bütçe dostu yöntem bu. Ya da kışlık balaklavalar var ama attığın kaskların fiyatlarına denk bu balaklava fiyatları.

Ayrıca bu kasklardan birini almaktansa para biriktirip en az Scorpion EXO 391 falan alman. LS2 veya o ikinci ilandaki kask markalarından böcek koruması dışnda bir şey beklememek lazım.

Çene açılır kaskı çok pahalı bir model aşmadığınız sürece tavsiye etmem. Boynunuzu koruma konusunda ise çok da işe yaramazlar, bir tane buff almakta fayda var.

Buff nedir? Kış için 1500 civarı kask önerir misiniz?
İnce kumaştan boyunluk, çok ucuz fiyatlara bulunabiliyor.
Kask için ise kaskın mevsimi yok, ayrıca bütçeniz malesef çok düşük. 2500 lira civarına LS2 Rapid bakabilirsiniz.

Eski kaskımdan piyasada bulamadım kaskı takdığımda boynum hiç rüzgar almıyordu ama bir türlü modelini bulamadım.

Bu kışın rüzgar alıp üşütmez değil mi? Alacağım fakat cevabınızı bekliyorum

Bu fiyat aralığında alacağın bütün kasklar rüzgar geçirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…