Günlük 50 lira ile ne yapılabilir?

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sadece asgari ihtiyaçlar yani yiyecek içecekler için. Zaten yaşadığım ilçede çok eğlence alanı yok. Zincir restorant olarak pasaport ve Dominos var. Bir de yerel zincir pastane olan ayfırın (çiftci Ali) var. Belirtmekten fayda olduğunu düşündüğüm için çaycumada yaşıyorum. Belki bilen birisi de cevap verebilir.

Sadece asgari ihtiyaçlar yani yiyecek içecekler için. Zaten yaşadığım ilçede çok eğlence alanı yok. Zincir restorant olarak pasaport ve Dominos var. Bir de yerel zincir pastane olan ayfırın (çiftci Ali) var. Belirtmekten fayda olduğunu düşündüğüm için çaycumada yaşıyorum. Belki bilen birisi de cevap verebilir.
Dominosun pizetta ları yanlış hatırlamıyorsam 25-49tl gibi birşeydi tam fiyat hatırlamıyorum onu deneyebilirsiniz. Veya yakınınızda güzel bir pastane fırın varsa oradaki poğaça benzeri ürünleri yiyebilirsiniz makul bir fiyata.

Dominos'un pizettaları yanlış hatırlamıyorsam 25-49TL gibi bir şeydi tam fiyat hatırlamıyorum onu deneyebilirsiniz. Veya yakınınızda güzel bir pastane fırın varsa oradaki poğaça benzeri ürünleri yiyebilirsiniz makul bir fiyata.

Aşıyor hocam pizettalar. 2 öğünü geçtim tek öğün bile karşılayamıyorum 50 lira ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı