Günlük 500 TL'ye internet kafede çalışılır mı?

500 TL'ye günde 10 saat çalışmıştım fabrikada. Çalışılır bence paran da olur boş durma evde hem internet kafe zaten sarar.

Ne zaman çalışmıştınız? 10 saat mesaiye 500 lira tam bir soygun günümüzde. Saati 50 liraya adam mı çalıştırılır? Haftada 6 gün çalışsan 12000 lira maaş yapar, asgari ücretin neredeyse yarısı. İyi misiniz?

Haftalık 5 gün ve o zaman yaşım 14'dü. Hem şuan reşit olmayı bekleyip gireceği resmi yer Burger King, kasiyer felan olabilir orada asla çalışmasın bence.

Kurumsal bir yere girmen için reşit olmana gerek yok aile izni ile girebiliyorsun. Mesela ben bu yaz Burger King'e girmiştim. Oradan sana bir belge veriyorlar ailene imzalatıp çalışmaya başlayabiliyorsun.

Kurumsal bir yere girmen için reşit olmana gerek yok aile izni ile girebiliyorsun. Mesela ben bu yaz Burger King'e girmiştim. Oradan sana bir belge veriyorlar ailene imzalatıp çalışmaya başlayabiliyorsun.

Hocam Tab Gıda'ya başvurdum 2 ay önce dönmediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Tab gıdaya başvurdum 2 ay önce dönmediler.

Tek bir yere bağlama kendini. Yakınlarda AVM vs varsa git teker teker sor eleman arıyor musunuz diye. A101 ve BİM gibi marketlerde alıyor diye biliyorum.

Hocam özellikle deneyim ayağına beni gazladı gençsin insan içine karışırsın dedi aklım orada aslında evde yalnız kalmak zorluyor beni.

Gazlar tabii ooohooo daha neler neler der.
Böyle şark kurnazı esnafa zamanını kaptırma. Zaman en değerli varlığındır, 12 saat kölelik yapacaksın 500 lira alacaksın. Enayi yerine koyacak seni tecrübe ayağına. İnternet kafeden edindiğin tecrübe hayatının neresinde işine yarayacak? Kanma. Düzgün bir iş bul en azından asgari ücretli, yaşın 11-12 değil sonuçta kullandırtma kendini.
Gerekirse işsiz kal. O kadar netim. Açlıktan ölüyor olmadığın sürece böyle bir vakit kaybı yaşanmamalı.

Haklısınız teşekkürler. Adamakıllı iş bulana kadar en azından kendime vakit ayırayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence boş durmaktan iyidir. En azından başka bir iş bulana kadar bir süre çalışılabilir. Ağır iş olacağını da sanmıyorum. Başka iş bulunca da "hadi ben kaçtım" der çıkar gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…