Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 10 Ekim 2023 #1 Merhaba, 3 gramını gainerdan alıyorum bir de creatine içsem 5 gr toplamda 8 gr oluyor, bunun herhangi bir zararı olabilir mi? Veya zararı olmazsa kaç litre su içmem gerekir? 1.86 boyunda 83 kiloyum.
Merhaba, 3 gramını gainerdan alıyorum bir de creatine içsem 5 gr toplamda 8 gr oluyor, bunun herhangi bir zararı olabilir mi? Veya zararı olmazsa kaç litre su içmem gerekir? 1.86 boyunda 83 kiloyum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.367 Çözümler 32 10 Ekim 2023 #2 5, 5.5 içersen sorun olmaz.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 10 Ekim 2023 #3 Aras the Great dedi: 5, 5.5 içersen sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Creatinenin tek ölçeği 5 gr yani 2.5 gr olarak yarısını mı içeyim günlük olarak, çünkü gainerin ölçüsünü azaltamam.
Aras the Great dedi: 5, 5.5 içersen sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Creatinenin tek ölçeği 5 gr yani 2.5 gr olarak yarısını mı içeyim günlük olarak, çünkü gainerin ölçüsünü azaltamam.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.367 Çözümler 32 10 Ekim 2023 #4 Berk Chelik dedi: Creatinenin tek ölçeği 5 gr yani 2.5 gr olarak yarısını mı içeyim günlük olarak, çünkü gainerin ölçüsünü azaltamam. Genişletmek için tıkla... Su miktarını verdim hocam. Kilonuza göre Creatine miktarı normal alabilirsiniz o kadar sadece 5 litrenin üstünde su içmeye bakın.
Berk Chelik dedi: Creatinenin tek ölçeği 5 gr yani 2.5 gr olarak yarısını mı içeyim günlük olarak, çünkü gainerin ölçüsünü azaltamam. Genişletmek için tıkla... Su miktarını verdim hocam. Kilonuza göre Creatine miktarı normal alabilirsiniz o kadar sadece 5 litrenin üstünde su içmeye bakın.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 10 Ekim 2023 #5 Aras the Great dedi: Su miktarını verdim hocam. Kilonuza göre Creatine miktarı normal alabilirsiniz o kadar sadece 5 litrenin üstünde su içmeye bakın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
Aras the Great dedi: Su miktarını verdim hocam. Kilonuza göre Creatine miktarı normal alabilirsiniz o kadar sadece 5 litrenin üstünde su içmeye bakın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.