arkadaşlar hızlı bir bilgisayar toplamak istiyorum fakat oyun için olmayacak. Program vb. şeyler açarken, açılma süresini minimum'a düşürmek istiyorum.
Bütçe sebebi ve oyun ihtiyacınız olmadığı için ekran kartı eklenmedi, Ryzen 2200g' nin dahili ekran kartı yetecektir. Günlük işlerden kastınıza bağlı olarak, İntel kanadından daha uygun fiyatlı sistem toplayan arkadaşlar olacaktır.
Siz bu arada ne tür çalışmalar yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz onu da belirtin zaman kazanılmış olsun, çünkü programların bile gereksinimleri farklılık gösterebiliyor.
İntel sistem de durumlar ve fiyat ne olacak bir bakalım, acele edip hata yapmamak lazım. @JiJi de İntel paylaşımlar yapar, bu 2 arkadaşın fikirlerini alın ona göre karar verirsiniz yarın.
Dolar fırlamış, yine de toplayacak mısınız?
Böyle olabilir. Intel olayında ise i3 8100 ile GT 1030 ikilisini sığdırabilirim sanıyorum. Bunun çoklu çekirdeği daha iyi performans sunacaktır.
Dolar fırlamış, yine de toplayacak mısınız? Eki Görüntüle 314374
Böyle olabilir. Intel olayında ise i3 8100 ile GT 1030 ikilisini sığdırabilirim sanıyorum. Bunun çoklu çekirdeği daha iyi performans sunacaktır.
İş sebebiyle mecburen almak zorundayım, sanırım @Pantheon un toplamış olduğu bilgisayarı alacağım. Önerileriniz için bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.