Günlük işler için en iyi Custom OS hangisi?

murty0

Hectopat
İşlemci: i5-4200U 1.60GHz
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: GeForce 840M 2 GB.
Depolama: 240GB SSD.

Laptopu genellikle dizi-film, günlük işler için kullanıyorum. Bazen Valorant oynuyorum. Aşağıdakilerden hangi işletim sistemini kurmamı önerirsiniz?
Hem değişiklik olsun, hem de performans artışı olsun diye geçmek istiyorum.
Bilgisayara Bluetooth'u USB TP-Link takarak kullanıyorum, bu işletim sistemlerinde herhangi bir Bluetooth kullanamama durumu olur mu?

1- RekOS
2- ReviOS
3- AtlasOS
4- FoxOS
5- Ghost Spectre
6- Ognitorenks

Son düzenleme:
İşlemci 10 yıllık ve düşük performans işlemcisi. VALORANT'ı kastırmadan oynatamaz.
Tavsiyem Linux Mint gibi bir Linux dağıtımı veya Windows 10. Bunların arasından Ghost Spectre
çok öneriliyor fakat genelde hepsi aynı performansları veriyor diye düşünüyorum.

Hocam normalde 50-60 FPS alıyorum, belki bunlardan birine geçersem sabit 60 alırım diye düşündüm. Linux Mint öneren oldu daha önce ama Valorant oynayamazsın dedi. Bunların arasından da hepsi öneriliyor diğer konularda vs, hangisini kursam karar veremedim.

Doğrudur, VALORANT oynayamazsınız. Bu arada hangi ayarları yapıp da 50-60 FPS alıyordunuz? Benim 6-7 yıllık bilgisayarım daha az alıyor.

Doğrudur, VALORANT oynayamazsınız. Bu arada hangi ayarları yapıp da 50-60 FPS alıyordunuz? Benim 6-7 yıllık bilgisayarım daha az alıyor.
Windows 10 LTSC 2021 işletim sisteminde en düşük ayarlarda hocam.

RekOS veya FoxOS düşünüyorum, diğer arkadaşlarda tavsiye verirse bakalım

edit: RekOS 1709 olduğu için Valorant desteklemiyormuş sanırım. FoxOS 1809 kurmayı düşünüyorum, kullanan var mı bu sürümü ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…