Günlük işler ve canlı dersler için sistem toplama

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir akrabam çocukları için sistem toplamayı düşünüyor. Sistemin asıl amacı canlı dersler. Arada basit oyunlar da oynanır elbet. Çocukların yaşları küçük, ilk okul düzeyi. APU tarzı bir şey yeter diye düşünüyorum. Herhangi bir bütçe sınırı yok, olabildiğince ucuz olmalı ancak kaliteden de çok ödün vermemeli. Ellerinde ne mouse, ne klavye ne de monitör var. Yani her şey dahil olacak.

Veya sistem toplamak yerine laptop almak daha uyguna gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem olur mu?

Bu sistem gayet iyi ve uygun:

Laptop piyasası çok kötü durumda, Celeron işlemcili bir laptop minimum 3.800 TL’den başlıyor. APU sistem daha mantıklı olur bence.

Her şey dahil değil ama GameGaraj Pollux3t-10 hem oyun oynatır, derslere girdirir, günlük işleri yaptırır efsane sistem.

İlkokulmuş. Tam okuyamadım kusura bakmayın o zaman Pollux 3APU işinizi görür. Minik oyunlar da oynanır.

Pollux sistem iyiymiş aslında, ucuz.
Bütçe nedir? İşlemciyi burada Intel seçme taraftarıyım. Çünkü APU'lar pahalı. Intel'in HD Graphics'i bu işler için ideal. 240GB SSD ve 8 GB RAM ile hızlı bir Windows 10 kullanabilirler.
Tam bir bütçe yok. Ne kadar ucuz, o kadar iyi.

Klavye ve mouse olarak A101, BİM gibi marketlere gelen kablosuz setleri öneririm. Bir kaç hafta önce evdeki eski bilgisayar için almıştım ben de.

@Kokona Shiki işlemci yok 🙂

@hadwiger 'ın attığı Pollux APU PRO çok uygun gibi. Yanına monitör de önerseniz ucuzlardan mis gibi olur🙂
60hz 5ms yetecektir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı