Çözüldü Günlük kullanılması gereken D vitamini bir gün kullanılmazsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zrtzurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Doktor cumartesi ve pazar olmak üzere hafta iki tane 20.000'lik D-colefor kullanmamı söyledi fakat ben dün içmeyi unuttum. Bugün iki tane içsem bir sıkıntı yaşar mıyım? Ekstra başka bir takviye kulanmıyorum.

Çözüm
Önceki gün kullanmadınız diye sonraki gün 2 doz almanız gerekmez hocam. Herhangi bir sorun olmayacaktır aksatmama kaydı ile düzgün bir şekilde gereken günlerde 1 tane içmeye devam edebilirsiniz.
Önceki gün kullanmadınız diye sonraki gün 2 doz almanız gerekmez hocam. Herhangi bir sorun olmayacaktır aksatmama kaydı ile düzgün bir şekilde gereken günlerde 1 tane içmeye devam edebilirsiniz.

Çözüm
Hocam genelde o doz haftada 2 kez şeklinde kullanılıyor, pazartesi perşembe gibi. Hekim değilim ama ben de çok D vitamini eksikliği yaşıyorum, hep bu şekilde önerdiler.
Ama bugün kesinlikle çift doz yapma, fazlası toksik etki yapabilir. Aynı düzenden devam edeceksen de yarın al.

Evet 20.000'lik haftada 2 kez kullanılır arka arkaya içilmez 3.5 gün geçsin kullan ve aynı şekilde(3.5 gün arayla) devam et, 10.000'lik haftada 5 kez kullanılır cumartesi pazar içilmez adı memur ilacıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…