Günlük kullanım için blackarch kullanılır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar neredeyse her dağıtımı denedim yeni bir şey denemek istiyorum. Blackarch Linux kullanacağım amacım günlük kullanım & arkadaş trollemek. Sizce kullanılır mı?

Hayır. Niye bir pentesting distrosunu günlük kullanmak istersin ki? Ama çok istiyorsan, mümkün mü, mümkün. Ben de zamanında Rhel'i günlük kullanmıştım, ne kadar Enterprise distrosu olmasına rağmen

Kullanilir ancak pek mantikli degil.

Gunluk kullanim icin icerisinde uygun olmayan binlerce tool varken, bir de kullanmayacaginiz o toollar icin 14GB ISO dosyasi indireceksiniz.

Arkadas trollemek diyorsunuz da araclarin kullanimini, calisma prensibini vs. seyleri bilmeden zaten BlackArch kullanarak pek bir sey yapamazsiniz. Bunun yerine daha minimal dagitimlar tercih edip icerisine kullandiginiz/bildiginiz araclari kurmak daha mantikli olur.

Hayır. Niye bir pentesting distrosunu günlük kullanmak istersin ki? Ama çok istiyorsan, mümkün mü, mümkün. Ben de zamanında Rhel'i günlük kullanmıştım, ne kadar Enterprise distrosu olmasına rağmen

Arkadaşımıda trollemek istiyorum bazen eğlenceli oluyor ondan da kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…