Günlük kullanım için dizüstü bilgisayar tavsiyesi

BademinKölesi

Hectopat
Yer
Samsun
Merhaba, günlük kullanım için dizüstü bilgisayar alacağım. Hiç oyun oynanmayacak. Sadece tarayıcı üzerinden YouTube, Netflix ve bulut tabanlı muhasebe programına girilecek. Fakat ekranının büyük olması önemli benim için. 17.3" falan olursa mükemmel olur. Fiyatı önemli değil.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Victus 16 i5 12. Nesil.

OLED ekran film zevkini en üst seviyeye taşayacaktır muhtemelen.
Dokunmatik istiyorsan bu da var.
Şunun ekranı diğerlerine kıyasla daha büyük. 3050 koymuşlar bir de arada bir oyunda oynarsın rahat.

Victus 16 i5 12. Nesil.
Victus 16'nın en kötü modellerininden.

Hocam net bir butce verirseniz daha rahat yardimci oluruz.

Hocam net bir butce verirseniz daha rahat yardimci oluruz.
70.000-80.000 diyelim o halde.

Teşekkür ederim fakat şu an kullandığım bilgisayarda 14'' ve çok küçük geliyor.

Yani Ultrabook olup 17 inç olan pek bir cihaz yok, belki attığım 15.6 inçlik olanı alabilirsiniz.

70.000-80.000 diyelim o halde.

Çok iyi laptoplar, Ofis işleri için Asus Zenbook S16, günlük kullanım esnasında ağır grafik gerektiren işler için Lenovo Thinkbook 16P G5 tercih edilmeli.

Teşekkür ederim. Asus Zenbook S16 hoşuma gitti biraz inceledim fakat tek bir yerde satılıyor ve orada da sadece 1 yorum var. Yorum biraz iç karartıcı; ''Uyku veya hibernation modundan asla uyanmıyor. Hatta bu moddayken aşırı derecede kaynayacak kadar ısınıp tüm bataryayı bitiriyor. Pişmanlık yaşamak istemiyorsanız mutlaka uzak durun.''

Yorumu yapan kişinin elindeki cihaz mı sorunlu acaba yoksa kronik bir şey mi o korkuttu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…