Victus 16 i5 12. Nesil.Merhaba, günlük kullanım için dizüstü bilgisayar alacağım. Hiç oyun oynanmayacak. Sadece tarayıcı üzerinden YouTube, Netflix ve bulut tabanlı muhasebe programına girilecek. Fakat ekranının büyük olması önemli benim için. 17.3" falan olursa mükemmel olur. Fiyatı önemli değil.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Victus 16'nın en kötü modellerininden.Victus 16 i5 12. Nesil.
Merhaba, günlük kullanım için dizüstü bilgisayar alacağım. Hiç oyun oynanmayacak. Sadece tarayıcı üzerinden YouTube, Netflix ve bulut tabanlı muhasebe programına girilecek. Fakat ekranının büyük olması önemli benim için. 17.3" falan olursa mükemmel olur. Fiyatı önemli değil.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam ikisini de kullaniyorum tecrubemle bu daha iyiydi ama OLED ekrana film vb. için daha iyi olur haklisiniz.Victus 16'nın en kötü modellerininden.
70.000-80.000 diyelim o halde.Hocam net bir butce verirseniz daha rahat yardimci oluruz.
Teşekkür ederim fakat şu an kullandığım bilgisayarda 14'' ve çok küçük geliyor.OLED ekran film zevkini en üst seviyeye taşayacaktır muhtemelen.
Dokunmatik istiyorsan bu da var.
Şunun ekranı diğerlerine kıyasla daha büyük. 3050 koymuşlar bir de arada bir oyunda oynarsın rahat.Huawei MateBook 14 2024 Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14.2" 2.8K Dokunmatik Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MateBook 14 2024 Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14.2" 2.8K Dokunmatik Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei MateBook 14 2024 Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14.2" 2.8K Dokunmatik Notebook özelliklerini incele, 35.811,55 TL'den başlayan...www.akakce.com
Victus 16'nın en kötü modellerininden.
Yani Ultrabook olup 17 inç olan pek bir cihaz yok, belki attığım 15.6 inçlik olanı alabilirsiniz.Teşekkür ederim fakat şu an kullandığım bilgisayarda 14'' ve çok küçük geliyor.
70.000-80.000 diyelim o halde.
Teşekkür ederim fakat şu an kullandığım bilgisayarda 14'' ve çok küçük geliyor.
Çok iyi laptoplar, Ofis işleri için Asus Zenbook S16, günlük kullanım esnasında ağır grafik gerektiren işler için Lenovo Thinkbook 16P G5 tercih edilmeli.
Lenovo ThinkBook 16p G5 21N50024TRA58 Notebook
Lenovo ThinkBook 16p G5 21N50024TRA58 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkür ederim. Asus Zenbook S16 hoşuma gitti biraz inceledim fakat tek bir yerde satılıyor ve orada da sadece 1 yorum var. Yorum biraz iç karartıcı; ''Uyku veya hibernation modundan asla uyanmıyor. Hatta bu moddayken aşırı derecede kaynayacak kadar ısınıp tüm bataryayı bitiriyor. Pişmanlık yaşamak istemiyorsanız mutlaka uzak durun.''
Lenovo ThinkBook 16p G5 21N50024TRA58 Notebook
Lenovo ThinkBook 16p G5 21N50024TRA58 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com