Günlük kullanım icin dizüstü PC önerisi

Bütçe
20bin

semoxyt

Hectopat
Daha fazla  
20k bütçem var genel olarak o bantlarda laptop önerisi.

dizüstü böyle bir PC buldum ama iyi midir?

2. el seçenekler arasındaysa temiz macbooklara bakabilirsiniz. Günlük kullanım için daha iyisini bulamayabilirsiniz. Tabii oyun oynamayacaksanız.

20k bütçem var genel olarak o bantlarda laptop önerisi.

dizüstü böyle bir PC buldum ama iyi midir?

Yorum olarak şöyle bir yazı gördüm; "alalı 3 ay kadar oldu, kullanıp sonra yazayım dedim. Bataryanın zaman zaman hızlıca bitmesi, (3 saatte sıfırlıyor) dışında bir sorunu yok. Günlük kullanım için yeterli."

Ben günlük laptoptan en çok ekran ve batarya süresi bekliyorum açıkçası.

Bu noktada örnek vereyim bende Lenovo IdeaPad 1 Ryzen R7 5700U işlemcili laptopum vardı 40wh batarya ile 6-7 saat ekran süresi veriyordu. 1 yıllık olmasına rağmen bir de. Ama ekranı tırttı.

Bu cihaz 3 saat bilemedin 4 saat ekran süresi veriyorsa gözümde tırt olur. Yeri geliyor o 2 saat çok önemli olabilir veya psikolojik duygu olarak iyi bir his bırakır.

Benim istediğim özelliklere göre şöyle bir laptop bulunuyor, ekranı tabii %100 sRGB falan olmasa da çok sorun olacağını sanmıyorum; Lenovo Thinkbook 16 G6 ABP 21KK000WTR Ryzen 7 7730U 16GB 512GB SSD 16.0" Wuxga FreeDOS Notebook : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Buna bir bakabilirsin.

Tabii Dell olanın batarya süresini yorumda gördüğüm ve altta attığım ThinkBook'u direkt kendim test etmediğim için farazi değerler üzerinden yorum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…