Günlük kullanım için laptop önerisi

Bütçe
25000

Azaselhaset

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar anneme laptop alacağım bütçem maksimum 25000 TL. Aradığım özellikler uzun kullanım ömrü, pilinin uzun gitmesi, oyun oynamayacağı için ekran kartsız, kamerası güzel, 16 GB RAM, işlemcisi ve depolaması yüksek olsun. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncelemenizi tavsiye ederim. Sadece Windows kurmanız yeterli:

Acer Nitro 5 serisi laptoplar çok hoş aslında kendin HDD takviyesi yapabiliyorsun 2 tane M.2 SSD girişi var 2 tane DDR4 RAM girişi var araştırıp bakabilirsiniz.

Acer Nitro 5 serisi laptoplar çok hoş aslında kendin HDD takviyesi yapabiliyorsun 2 tane M.2 SSD girişi var 2 tane DDR4 RAM girişi var araştırıp bakabilirsiniz.
Bu bütçede alınır ürünü yok

Bütçe artarsa öneririm.

Arkadaş cihazda oyun oynanmayacak demiş gidip gaming laptop önermişsiniz hocam.
Merhaba arkadaşlar anneme laptop alacağım bütçem maksimum 25000 TL. Aradığım özellikler uzun kullanım ömrü, pilinin uzun gitmesi, oyun oynamayacağı için ekran kartsız, kamerası güzel, 16 GB RAM, işlemcisi ve depolaması yüksek olsun. Önerileriniz nelerdir?
Şu cihazları listenize ekleyebilirsiniz hocam. https://m.n11.com/urun/acer-travelm...-bilgisayar-60284442?magaza=betaplusteknoloji
Amazon.com.tr
eğer bütçemi sonuna kadar kullanacağım diyorsanız bu da alınabilir bu fiyat bandında rakipsiz jilet gibi ekranı var LENOVO Ideapad 5 Slim Case Intel Core İ5-12450H 16 GB 512 GB SSD Freedos 14 Inç 83BF0065TX Işıklı Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Şu cihazları listenize ekleyebilirsiniz hocam. https://m.n11.com/urun/acer-travelm...-bilgisayar-60284442?magaza=betaplusteknoloji
Amazon.com.tr
eğer bütçemi sonuna kadar kullanacağım diyorsanız bu da alınabilir bu fiyat bandında rakipsiz jilet gibi ekranı var LENOVO Ideapad 5 Slim Case Intel Core İ5-12450H 16 GB 512 GB SSD Freedos 14 Inç 83BF0065TX Işıklı Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lenova çok cazip geldi bana dostum.

Amazon.com.tr

Bütçe artarsa öneririm.
Bu bütçede alınır ürünü yok
İncelemenizi tavsiye ederim. Sadece Windows kurmanız yeterli:
Huma H5 V4.1 15,6" İş Bilgisayarı - Siyah | Monster Notebook buna ne diyorsunuz aklım bunda kaldı.

Huma kullandım 12-15 ay kadar. Çok güzel bir kasası var. Sarf malzemesi ve ekranı çok hoşuma gitmişti. Benzerlerine göre biraz ağır kaçıyor. Sürekli taşımada sorun çıkabiliyor. Şarj konusunda AMD modellerinin Intel'den daha verimli çalıştığını ve pil süresini uzattığını okudum ve deneyimledim. Klavyesi bana çok basit gelmişti. Ayrıca kronik menteşe problemi bulunuyor. İş yerime yakın servise götürdük. Ertesi gün aldık. Adamlar laptopu incelemeye ilk oradan başlamışlardı. Hani belki yeni modellerinde sorunu çözmüş olabilirler. Yerinde görüp klavyesini ve sarf malzemesini incelemek isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı