Merhaba arkadaşlar anneme laptop alacağım bütçem maksimum 25000 TL. Aradığım özellikler uzun kullanım ömrü, pilinin uzun gitmesi, oyun oynamayacağı için ekran kartsız, kamerası güzel, 16 GB RAM, işlemcisi ve depolaması yüksek olsun. Önerileriniz nelerdir?
Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP 21KK000WTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 serisi laptoplar çok hoş aslında kendin HDD takviyesi yapabiliyorsun 2 tane M.2 SSD girişi var 2 tane DDR4 RAM girişi var araştırıp bakabilirsiniz.
Acer Nitro 5 serisi laptoplar çok hoş aslında kendin HDD takviyesi yapabiliyorsun 2 tane M.2 SSD girişi var 2 tane DDR4 RAM girişi var araştırıp bakabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar anneme laptop alacağım bütçem maksimum 25000 TL. Aradığım özellikler uzun kullanım ömrü, pilinin uzun gitmesi, oyun oynamayacağı için ekran kartsız, kamerası güzel, 16 GB RAM, işlemcisi ve depolaması yüksek olsun. Önerileriniz nelerdir?
Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP 21KK000WTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Huma kullandım 12-15 ay kadar. Çok güzel bir kasası var. Sarf malzemesi ve ekranı çok hoşuma gitmişti. Benzerlerine göre biraz ağır kaçıyor. Sürekli taşımada sorun çıkabiliyor. Şarj konusunda AMD modellerinin Intel'den daha verimli çalıştığını ve pil süresini uzattığını okudum ve deneyimledim. Klavyesi bana çok basit gelmişti. Ayrıca kronik menteşe problemi bulunuyor. İş yerime yakın servise götürdük. Ertesi gün aldık. Adamlar laptopu incelemeye ilk oradan başlamışlardı. Hani belki yeni modellerinde sorunu çözmüş olabilirler. Yerinde görüp klavyesini ve sarf malzemesini incelemek isteyebilirsiniz.