Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Merhaba günlük kullanım için Linux önerisi arıyorum. Sistemi fazla yormaması ve fazla kod yazmamak tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba günlük kullanım için Linux önerisi arıyorum. Sistemi fazla yormaması ve fazla kod yazmamak tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 19 Aralık 2021 #2 Linux Mint'e bakabilirsin. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
Linux Mint'e bakabilirsin. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Ercü dedi: Merhaba günlük kullanım için Linux önerisi arıyorum. Sistemi fazla yormaması ve fazla kod yazmamak tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Linux bilgin ne kadar?
Ercü dedi: Merhaba günlük kullanım için Linux önerisi arıyorum. Sistemi fazla yormaması ve fazla kod yazmamak tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Linux bilgin ne kadar?
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 Heiwa9 dedi: Linux bilgin ne kadar? Genişletmek için tıkla... 1 ay kadar ZorinOS kullanmıştım. Onun dışında yok.
Heiwa9 dedi: Linux bilgin ne kadar? Genişletmek için tıkla... 1 ay kadar ZorinOS kullanmıştım. Onun dışında yok.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 Ercü dedi: 1 ay kadar Zorin OS kullanmıştım. Onun dışında yok. Genişletmek için tıkla... Sistemin iyiyse pop_os! Kötü ise Mint Xfce veya peppermintos.
Ercü dedi: 1 ay kadar Zorin OS kullanmıştım. Onun dışında yok. Genişletmek için tıkla... Sistemin iyiyse pop_os! Kötü ise Mint Xfce veya peppermintos.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 19 Aralık 2021 #6 Ubuntu.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 19 Aralık 2021 #7 Heiwa9 dedi: Sistemin iyiyse pop_os! Kötü ise Mint Xfce veya peppermintos. Genişletmek için tıkla... Peppermint biraz paslanmış sayılmaz mı? Ana geliştiricisi öldüğünden dolayı Ubuntu 18.04'te kaldı.
Heiwa9 dedi: Sistemin iyiyse pop_os! Kötü ise Mint Xfce veya peppermintos. Genişletmek için tıkla... Peppermint biraz paslanmış sayılmaz mı? Ana geliştiricisi öldüğünden dolayı Ubuntu 18.04'te kaldı.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 19 Aralık 2021 #8 Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com
Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #9 496391 dedi: Peppermint biraz paslanmış sayılmaz mı? Ana geliştiricisi öldüğünden dolayı Ubuntu 18.04'te kaldı. Genişletmek için tıkla... Benim ilk kullandığım Linux dağıtımım. Severim kendisini o yüzden söyledim.
496391 dedi: Peppermint biraz paslanmış sayılmaz mı? Ana geliştiricisi öldüğünden dolayı Ubuntu 18.04'te kaldı. Genişletmek için tıkla... Benim ilk kullandığım Linux dağıtımım. Severim kendisini o yüzden söyledim.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 19 Aralık 2021 #10 enesxq dedi: Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Sistemi fazla yormayacak diyor. Ubuntu'da hesap makinesi bile snap.
enesxq dedi: Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Sistemi fazla yormayacak diyor. Ubuntu'da hesap makinesi bile snap.