Günlük kullanım için MacBook almak mantıklı mı?

iPad üzerinden kitap yazan çok insan var. Herhangi bir Bluetooth klavye ile IPad'i kullanabilirsiniz. Hatta ve hatta Apple pencil ile el yazısıyla yazıp dijital yazıya çevirebilirsiniz. 100TL'lik bir Bluetooth klavye ve mouse hem fiyat hem kullanım rahatlığı açısından bilgisayarı karşılar.
Pekii inceleyeceğim mutlaka teşekkürler.

iPad fiyatları da bana şu an uygun geldi ama bilgisayar almam daha mantıklı çünkü bundan sonra iş yaşamım akademisyenlik üzerine olacak. Makale tez yazımı epey beni uğraştıracak o yüzden Mac bakıyorum😔

Evet buradan gördüm ama güvenemiyorum dün çok araştırdım sizce nasıl güvenilir mi?

Evet bu ürünlerede bakmıştım ama benim için şu an temel uzun ömürlü olması 😔

Hayır öğrenciyim son sınıf. Nakit olarak alacağım. Biraz zorlayacak ama yanı 1K için zorlamaya değer mi diye düşünüyorum diğer PC'lerle?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam iPad üzerinden kitap yazdı. Kendisi doktor. Ders anlatırken de iPad kullanıyor.
iPad fiyatları da bana şu an uygun geldi ama bilgisayar almam daha mantıklı çünkü bundan sonra iş yaşamım akademisyenlik üzerine olacak. Makale tez yazımı epey beni uğraştıracak o yüzden Mac bakıyorum😔

Evet buradan gördüm ama güvenemiyorum dün çok araştırdım sizce nasıl güvenilir mi?

Evet bu ürünlerede bakmıştım ama benim için şu an temel uzun ömürlü olması 😔

Hayır öğrenciyim son sınıf. Nakit olarak alacağım. Biraz zorlayacak ama yanı 1K için zorlamaya değer mi diye düşünüyorum diğer PC'lerle?

Bu sitede vade farksız taksit ile alan çok kişi var. @G3258 galiba oradan MacBook Air satın almıştı. Onun bu konuda bilgisi vardır. YouTube'da selman bozkır var. O bütün Apple cihazlarını pt.com.tr'den almış. Ona bakabilirsiniz.

Sizi kaç yıl götürür tam olarak bilemem fakat en güçlü dizüstü işlemcilerinden birine sahip. Doğal olarak minimum 5 sene götüreceğini söyleyebilirim. Günlük kullanım için alınabilir mi, alınabilir fakat daha ucuza benzer işleri yapabileceğiniz onlarca cihaz var. Yani IOS platformuna alışmadıysanız boşuna Macbook almak için kendinizi zorlamayın. Umarım açıklayıcı olmuştur. :)

Alternatifler:

Ios a alışkıım. Telefonumda apple yani içeriğini bir nevi biliyorum. Göz gezdireceğim diğerlerine de .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam iPad üzerinden kitap yazdı. Kendisi doktor. Ders anlatırken de iPad kullanıyor.

Bu sitede vade farksız taksit ile alan çok kişi var. @G3258 galiba oradan MacBook Air satın almıştı. Onun bu konuda bilgisi vardır. YouTube'da selman bozkır var. O bütün Apple cihazlarını pt.com.tr'den almış. Ona bakabilirsiniz.

Tamamdır inceleyeceğim mutlaka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı