Günlük kullanım için monitör önerisi

PunkiesT

Hectopat
Daha fazla  
Aldığım MSI G274qpx monitörün renklerinin soluk olmasının renk tonlarının düşük olmasından ve tam net göstermediğinden dolayı iade ettim. Şu an iade sürecinde olumlu sonuç gelirse aşağıdaki monitörlerden 2K ve IPS görüntü olarak güzel Oyuncu Monitörü arıyorum.

Son düzenleme:

Dostum konu ile alakasız ama Monster'ın bir ekranı var 200 Hz ve 4K onu al istersen daha iyi olur bence senin için.

pardon excalibur muş link atıyorum

Ben Oyuncu monitörü arıyorum günlük kullanım için değil oyun oynuyorum genelde 2K ve IPS panele sahip görüntüsü güzel olan şu listede olan monitörlerden hangisi daha iyidir? Bu listeden Dell Alienware önerildi diğerlerine göre daha iyi bir monitör müdür?

Şimdi dostum bana kalırsa eğer ki oyun diyorsan asustuf önde gelir gönderdiğim monitör F/P babası o yüzden önerdim açıkçası aşırı bir bilgim yok bütçeniz daha da kalsın diye atmıştım ekranı kusura bakmayın çokbir bilgiye sahip değilim ama oyun için diyorsan bence asustuf önde gelir sadece bunu diyebilirim (menüsünden kaynaklı diyor.)

Aradığım özelliklere listelediğimde bunlar çıkıyor o yüzden 6 adet monitör verdim alabileceğim. Yani bu monitörler arasından bakıyorum kullanmadığım için sormuştum Dell önermişti biri bunlara arasında 2K ve IPS olarak 27" başlayarak hangisi daha iyi ise iade sürecim olumlu sonuçlanırsa almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…