Apple markalı MacBook Air 13 inc M4 10CPU 10GPU 16GB 512GB Gök Mavisi MC6U4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner
Apple markalı MacBook Air 13 inc M4 10CPU 10GPU 16GB 512GB Gök Mavisi MC6U4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner
Pozitif Teknoloji şikayet, iletişim, Pozitif Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Pozitif Teknoloji için yazılan tüm şik...
Pozitif Teknoloji şikayet, iletişim, Pozitif Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Pozitif Teknoloji için yazılan tüm şik...
www.sikayetvar.com
15 inç alsam sonradan depolama yükseltme olmuyor mu? iCloud üzerinden vs.
Sonradan depolama yükseltme olmuyor iCloud bir yere kadar çünkü sadece fotoğraf ve dosyaları barındırır uygulamaları almaz ki zaten 2-3 tane Adobe uygulaması yükleyince doluyor alan.
Sonradan depolama yükseltme olmuyor iCloud bir yere kadar çünkü sadece fotoğraf ve dosyaları barındırır uygulamaları almaz ki zaten 2-3 tane Adobe uygulaması yükleyince doluyor alan.
Evet şiddetle öneririm. Ben 13 inç kullanıyorum bir eksisi yok ama hiç 15 inç kullanmadığım için onun ayrı bir keyfi varsa da bilmiyorum. Mediamarkt tarzı yerlerden denemeni öneririm ancak 13 inç bozmaz dersen çok iyi bir seçim
Evet şiddetle öneririm. Ben 13 inç kullanıyorum bir eksisi yok ama hiç 15 inç kullanmadığım için onun ayrı bir keyfi varsa da bilmiyorum. MediaMarkt tarzı yerlerden denemeni öneririm ancak 13 inç bozmaz dersen çok iyi bir seçim.