Günlük kullanım için şampuan önerisi

rauzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, her gün duş alan birisiyim okul olduğu zaman, onun harici evdeysem 3 4 günü geçmez. Şampuan önerisi istiyorum. Saçımda gözle görülür fazla kepek yok, 2 3 gün yıkamasam biraz başlıyor. Elimle uğraştığım zaman dökülüyor beyaz şeyler ama ve 2 3 günde hemen yağlanıyor ve gündüz rahatsız hissediyorum ama gece hissetmiyorum. Şampuan önerilerinizi bekliyorum hayırlı forumlar.

Head & Shoulders Klasik Bakım tercih edebilirsin. Kepeğe karşı etkili. Bende senin gibi saça sahibim. Bu şampuanı kullanmaya özen gösteriyorum.

Kepek ya kuruluktan ya da hastalıktan olur ve head and shoulders hiçbir işinize yaramaz, her gün sacınızı yıkamanız iyi bir şey değil 2 günde bir daha normaldir her gün yıkarsanız daha da hızlı yağlanır ogx Yves Rocher gıbı markaların yağlı saçlar için olan sampuanlarından alabilirsiniz.

Hocam yağlı için olanımı alayım yoksa kepek için olanımı.

Hocam yağlı için olanımı alayım yoksa kepek için olanımı.

Normal kepeği belki geçirebilirde hastalık olanını geçirebileceğini sanmıyorum o vıch dercos gibi sampuanlarla geçer.

Dove iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…